Gość: brzecka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Eleonora praktykant |
Dzisiaj to tak na wszystko trzeba uważać, nawet długotrwałe używanie telefonów komórkowych może być szkodliwe, warto też przyjmować witaminy, i inne odżywcze składniki od małego np. magnez b6 dla dzieci , no i spędzać jak najwięcej czasu na "świeżym" powietrzu :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: DavidRek praktykant |
Czesc, nazywam sie Anna i mam 45 lat. Moja skora juz od
dawna nie jest taka jedrna i piekna, jaka byla 20 lat temu.
Ale chcialam zawsze wygladac fajnie, dlatego zaczelam szukac
rozwiazania. Znalazlam odmladzajaca maske “Collamask”,
ale nie wiedzialam, czy warto stosowac taki product. Wiec
zaczelam szukac informacje na ten temat – i chce
powiedziec, co znalazlam. Uzywam srodka juz przez 21 dni.
Jestem zupelnie zadowolona z efektu: skora nie jest
sciagnieta, nie zluszcza sie, zniknelo podraznienie,
wygladzone zostaly zmarszczki. Ale najwazniejsze —
zniknelo wysuszanie skory. |
| |
offline kej_say fachowiec
|
Jeśli już mowa o polu elektromagnetycznym, to na jaki transformator się zdecydować, aby było ono możliwie najniższe? Czy transformator olejowy firmy SGB będzie odpowiedni? |
| |
offline kikajka majster
|
Moim zdaniem dużo lepszym i bardziej efektywnym rozwiązaniem jest mezoterapia - Warszawa ma w tej kwestii największe pole do popisu ze względu na ilość specjalistów (odpowiednio wykwalifikowanych) i nowoczesny sprzęt |
| |
Reklamy Google | |
Gość: kazirek99 praktykant |
Co ciekawe, odpowiednio dobrane częstotliwości i moc pola elektromagnetycznego są stosowane leczniczo – np. przy wspomaganiu regeneracji tkanki kostnej. Opiera się na nich także niemal cała diagnostyka obrazowa. Polecam wam zajrzeć na stronę https://remedios-para-la-celulitis.xyz/ - tam jest wiele ciekawostek na ten temat. |
| |
offline pukla majster
|
polecam Ci udać się do Esticlinic, to bardzo dobry gabinet medycyny estetycznej. Ja do nich chodzę na wypełnienie policzków Lubliniec U nich zawsze mogę liczyć na fachową obsługę i zabiegi na profesjonalnych sprzęcie i kosmetykach. I co rownie wazne ceny mają przystępne |
| |
Gość: Warwins praktykant |
Wydaje mi się, że przede wszystkim trzeba zadbać o odpowiednią suplementację organizmu. Jeśli szukacie dobrych i sprawdzonych suplementów diety, polecam wam zajrzeć tutaj https://witaminowybazar.pl/suplementy-diety a> . Na pewno bez problemu znajdziecie tu wszystko co będzie wam potrzebne |
| |
offline alfred33221 praktykant
|
Jestem pewny , że na ten wątek wchodzi bardzo dużo osób.
Ten wątek jest mega ciekawy. |
| |
offline madejski fachowiec
|
|
|
Jak dbać o zdrowie? Pola elektromagnetyczne – zagrożenie czy mit?
«
Powrót do artykułu: Jak dbać o zdrowie? Pola... | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Barometr rynku nieruchomości - znacznie mniej klie... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Przyrost naturalny w Polsce pozostaje ujemny już... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Łazienka dostępna dla każdego Liczba postów: 4 Grupa: Aktualności Szukając stylowych i dobrze wykonanych baterii prysznicowych, wannowych, czy umywalkowych to sprawdź sobie markę Oltens https://oltens.com u których możliwości....
- Przedwczesna przeprowadzka może przedsiębiorcę sło... Liczba postów: 3 Grupa: Aktualności
- Przeprowadzka jeszcze w tym roku Liczba postów: 4 Grupa: Aktualności No skoro osiedle już stoi, to trzeba pomyśleć o przeprowadzce - niestety to ta nieprzyjemna powinność, którą każdy z nas musi wykonać, jak decyduje się na przen...