Dokładnie zgadzam się że profesjonalne i skuteczne odświeżacze powietrze mają działać właśnie w taki sposób. Ja na dym z papierochów użyłem urządzenia do odświeżania powietrza od Jorgensen i ono jest takie powyżej. Jakieś patyczki do szafy na dym który nie tylko się unosi ale też przeniknął meble to pierwsze słyszę żeby coś dawały chyba że to niezły żart.
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bhp-serwis13.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline brawurka inżynier
|
Wystarczy zainwestować w vaporizer , wtedy podczas palenia w ogóle nie będzie się wydzielał zapach dymu. I płuca też dzięki temu będą czyste ;) |
Ten post był edytowany przez brawurka dnia: 27 lutego 2017, 20:44 | |
| |
offline Auroks.pl inżynier
|
Poniekąd tak, natomiast z drugiej strony jest to jeszcze
mało znane w Polsce i niechętnie praktykowane. Samymi
odświeżaczami czy oczyszczaczem powietrza nie pozbędziemy
się uciążliwego zapachu papierosów, faktycznie najlepsza
metoda to ozonowanie wnętrza, które będzie skuteczne. |
| |
offline Heniu543 kierownik
|
|
Ten post był edytowany przez Heniu543 dnia: 22 marca 2017, 11:28 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: ewa23 praktykant |
|
| |
offline Kulimar.pl doświadczony
|
|
| |
offline idalny doświadczony
|
U mnie w domu oczyszczacz sprawdza się doskonale. Szczególnie teraz, w sezonie grzewczym powietrze jest wątpliwej jakości. Wystarczy na chwilę otworzyć okno i do domu wdziera się nieprzyjemny zapach dymu. Dlatego kupiłem oczyszczacz Xiaomi Air Purifier aze.com.pl/pl/p/Oczyszczacz-powietrza-Air-Pur ifier-2-Xiaomi/506, który eliminuje tego typu zanieczyszczenia z powietrza w domu, a jednocześnie filtruje kurz i roztocza - co ma znaczenie, gdy w domu jest alergik. |
| |
offline ktosia kierownik
|
Powiem Wam tak... Najlepiej przestać je palić ! Sama miałam kiedyś ten problem, aż zdecydowałam się na zakup elektronicznego odpowiednika i po pewnym czasie w pełni zastępuje tytoń. Obecnie muszę tylko co jakiś czas dokupić wkład, jednak robię to przez stronę https://www.lipro.pl/. Jest to producent liquidów do e-papierosów dzięki czemu nie muszę się martwić o braki w towarze, a dodatkowo mogę liczyć na szeroki wybór i korzystne ceny ! Zachęcam Was moi drodzy do takiego ruchu ! |
| |
Gość: jordanyk16 praktykant |
|
|