Dokładnie zgadzam się że profesjonalne i skuteczne odświeżacze powietrze mają działać właśnie w taki sposób. Ja na dym z papierochów użyłem urządzenia do odświeżania powietrza od Jorgensen i ono jest takie powyżej. Jakieś patyczki do szafy na dym który nie tylko się unosi ale też przeniknął meble to pierwsze słyszę żeby coś dawały chyba że to niezły żart.
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Bhp-serwis13.pl doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() brawurka inżynier
![]() |
Wystarczy zainwestować w vaporizer , wtedy podczas palenia w ogóle nie będzie się wydzielał zapach dymu. I płuca też dzięki temu będą czyste ;) |
Ten post był edytowany przez brawurka dnia: 27 lutego 2017, 20:44 | |
| |
offline ![]() Auroks.pl inżynier
![]() |
Poniekąd tak, natomiast z drugiej strony jest to jeszcze
mało znane w Polsce i niechętnie praktykowane. Samymi
odświeżaczami czy oczyszczaczem powietrza nie pozbędziemy
się uciążliwego zapachu papierosów, faktycznie najlepsza
metoda to ozonowanie wnętrza, które będzie skuteczne. |
| |
offline ![]() Heniu543 kierownik
![]() |
|
Ten post był edytowany przez Heniu543 dnia: 22 marca 2017, 11:28 | |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: ewa23 praktykant |
|
| |
offline ![]() Kulimar.pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() idalny doświadczony
![]() |
U mnie w domu oczyszczacz sprawdza się doskonale. Szczególnie teraz, w sezonie grzewczym powietrze jest wątpliwej jakości. Wystarczy na chwilę otworzyć okno i do domu wdziera się nieprzyjemny zapach dymu. Dlatego kupiłem oczyszczacz Xiaomi Air Purifier aze.com.pl/pl/p/Oczyszczacz-powietrza-Air-Pur ifier-2-Xiaomi/506, który eliminuje tego typu zanieczyszczenia z powietrza w domu, a jednocześnie filtruje kurz i roztocza - co ma znaczenie, gdy w domu jest alergik. |
| |
offline ![]() ktosia kierownik
![]() |
Powiem Wam tak... Najlepiej przestać je palić ! Sama miałam kiedyś ten problem, aż zdecydowałam się na zakup elektronicznego odpowiednika i po pewnym czasie w pełni zastępuje tytoń. Obecnie muszę tylko co jakiś czas dokupić wkład, jednak robię to przez stronę https://www.lipro.pl/. Jest to producent liquidów do e-papierosów dzięki czemu nie muszę się martwić o braki w towarze, a dodatkowo mogę liczyć na szeroki wybór i korzystne ceny ! Zachęcam Was moi drodzy do takiego ruchu ! |
| |
![]() Gość: jordanyk16 praktykant |
|
|