Gość: maudepc2 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline idalny doświadczony
|
Jedną z tańszych opcji na odnowienie łazienki jest wykorzystanie tapet. Istnieją bowiem specjalne tapety, które są dostosowane do wilgotnych pomieszczeń, takich jak właśnie łazienka. Na stronie centrumtapet.pl do wyboru jest wiele różnych wzorów - zarówno klasycznych, jak i bardziej nowoczesnych. Tapeta w szybki sposób zakryje niemodne kafelki i odmieni wnętrze niedrogim kosztem. |
| |
Reklamy Google | |
offline AntoninaLech praktykant
|
Ja kupuję tylko w internecie. Aktualnie szukam dodatków do mojej łazienki w kolorze zielonym lub białym. Póki co mam tylko taki uchwyt łazienkowy dla niepełnosprawnych . Szukam jeszcze czegoś na szczoteczkę i inne akcesoria przydatne w łazience |
| |
Gość: soniail2 praktykant |
|
| |
Gość: sol78 praktykant |
Remont zazwyczaj kojarzy się z dużymi wydatkami. Można jednak ograniczyć koszty, ale nie schodząc z jakości. W necie znajdziecie dużo artykułów na ten temat. Tutaj http://ciekawe-wnetrze.pl/sprawdzone-sposoby- na-tania-lazienke/ jest jeden z nich. Warto skorzystać z takich porad, bo nie ma sensu wyrzucać pieniędzy w błoto czy też się zapożyczać. |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Tani nie zawsze jest najlepszy, ponieważ szybko mogą wyjść kolejne problemy jeżeli chodzi o jakość realizacji, użyte materiały, ale również problemy z wilgocią które bardzo szybko doprowadzą do kolejnego remontu. Dlatego lepiej zrobić to porządnie i nie obawiać się że zaraz coś będzie nie tak. W zakresie hydroizolacji polecam zwrócić uwagę na producenta WaterBlock i materiał WB Duo Flex który moim zdaniem jest zdecydowanym numerem jeden jeżeli chodzi o trwałość, cenę i wysoką elastyczność wraz z wydajnością. |
| |
Gość: BasiaP praktykant |
Przeczytaj sobie jakieś ciekawe artykuły w internecie. |
| |
Gość: BasiaP praktykant |
oj coś się nie udało: łazienkilublin.pl |
| |
offline Krystian1980Pl fachowiec
|
Niedrogie materiały budowlane znajdziesz także w ofercie hurtowni www.arsen24.pl . Podczas niewielkiego remontu mieszkania, zamówiłem stamtąd oświetlenie, farby i narzędzia. Byłem zadowolony z ich jakości oraz szybkiej dostawy. |
| |
Gość: Evaatmox praktykant |
|
|
Jak przeprowadzić tani remont łazienki?
«
Powrót do artykułu: Jak przeprowadzić tani remont łazienki? | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Projekt i aranżacja kuchni - kuchnia zamknięta czy... Liczba postów: 5 Grupa: Wnętrza Niezależnie co wybierzesz zainteresuj się ofertą tego producenta granitu https://igranit.pl/spieki-kwarcowe/ U niego zakupisz nie tylko płytki, schody czy parap...
- Kontakty i przełączniki - istotny element wykończ... Liczba postów: 0 Grupa: Wnętrza
- Kabina prysznicowa bez brodzika Liczba postów: 117 Grupa: Wnętrza Dobrej jakości zestawy prysznicowe znajdziesz w ofercie Sotbe https://sklep.sotbe.com/zestaw-lazienkow y-baterii-prysznicowej-i-umywalkowej-SOT BE polecam zajrzeć...
- Inteligentne sprzatanie domu - czyli czym jest sma... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Mocne kolory w łazience, które tworzą atrakcyjną i... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza