Jak spędzasz swój wolny czas?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

27 lipca 2022, 16:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam pytanie - skorzystaliście kiedyś z oferty romantycznego weekendu w tym hotelu https://www.hotelstbruno.pl/oferty-specjalne/romantyczny-wee kend-na-mazurach/
Chcę zorganizować dla nas taki wyjazd ale nie wiem jeszcze gdzie a chcę poznać dostępne oferty żeby wiedzieć na jakie koszty mam się nastawić . Może to mało romantyczne ale w dzisiejszych czasach niestety wszystko wymaga skrupulatnych przygotować i racjonalnego podejścia do sprawy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 października 2022, 12:53

Najczęściej interesują nas gwiazdy internetu, filmu i seriali. Nic więc dziwnego, że sporym zainteresowaniem cieszą się portale, które poświęcają im sporo uwagi. Dobrym przykładem może być tutaj Spokeo.pl, gdzie znajdziemy niemal wszystko, co związane jest z szeroko rozumianym show-biznesem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2022, 14:07

A różnie spędzam swój wolny czas, chodzę na siłownię, coś dobrego przygotowuje do jedzenia. Ostatnio jak miałam wolny dzień to pojechałam z koleżankami latać w leszczyńskim tunelu aerodynamicznym. Na pewno jak znajdę chwilę to nie leże przed tv i nie oglądam seriali.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2025, 03:07

Use 888Starz bonus codes and maximize your rewards with every bet.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2025, 19:15

Wolny czas spędzam na portalu towarzyskim [url-https://lovemate.pl]https://lovemate.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2025, 19:16

Ja swój czxas spędzam na portalu lovemate.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 kwietnia 2025, 14:28

Uwielbiam wędrówki po górach i ostatnio trafiłem na schronisko pod Łabskim szczytem opinie – świetne źródło informacji o noclegach, trasach i atrakcjach w Karkonoszach. Jeśli planujecie wyjazd w te okolice, koniecznie tam zajrzyjcie. Można znaleźć praktyczne porady i inspiracje na niezapomniany pobyt w górach!

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2025, 10:32

ussrankin.org là một trang web gian dối. Có rất nhiều phản hồi
tiêu cực về hành vi gian lận của trang này. Hãy xem tại đây:
ussrankin.org bán thông tin người dùng

Zgłoś | Cytuj | Link

wczoraj, 18:54

Tôi muốn cảnh báo hành vi lừa đảo của www.savesalla.com, nơi nhiều
người đã bị mất tiền. Xem chi tiết qua bài viết
này: cảnh báo www.savesalla.com lừa đảo

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Prezent na 18 Liczba postów: 93 Grupa: Trudne tema... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z odzieżą dla kobiet, to polecam Wam wszystkim sprawdzić ofertę sklepu Willsoor, gdzie znajdziecie garnitury d...
  • Audyt sklepów spożywczych Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Chciałabym nawiązać współpracę z firmą wykonującą audyt sklepów spożywczych. Zależy mi na zwiększeniu sprzedaży poprzez lepszą ekspozycję towarów na półkach. Ja...
  • Sala konferencyjna na kameralną konferencje nad mo... Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... Polecam zdecydowanie https://hotelmonalisa.pl/ pod Kołobrzegiem. Bardzo fajna, zadbana miejscówka. Idealna na organizację czegoś takiego.
  • Mieszkanie co i jak? Liczba postów: 61 Grupa: Trudne tema... Ale jak apartament i to jeszcze inwestycyjny to zobacz co ma Sun&Snow. Nad morzem to maja całkiem fajne buduje w Ustroniu i Mielnie. Na końcówce budowy. Przy ta...
  • Kursy i szkolenia dla dorosłych Liczba postów: 130 Grupa: Trudne tema... Ciągle zmieniają się przepisy prawa, pojawiają się nowe obowiązki, ale też większa odpowiedzialność za każdy błąd. Osoby zajmujące się kadrami powinny być zawsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19628 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 389

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >