Jak ubezpieczyć mieszkanie?

« Powrót do artykułu: Jak ubezpieczyć mieszkanie? | « Powrót do grupy: Inwestycje

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

16 lutego 2015, 07:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Dokładnie, teraz wiele osób zamawia polisy przez telefon. NIe czyta się wtedy dokładnie umowy i ppozniej są różne niespodzianki. Ja przed ubezpieczeniem majątku pojechałam do agenta ubezpieczeniowego http://www.helios-ahu.pl/ i z nim porozmawiałam czego potrzebuje i on wtedy przygotował dla mnie odpowiednią ofertę. Spokojnie mogłam przeczytać umowę i wyjaśnić z nim wszelkie niejasności.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lutego 2015, 17:45

Wiesz, jak pasuje Ci żeby stacjonarnie wszystko załatwiać to w Cuk też masz taką możliwość.A wiadomo, że nawet jak zamawiasz polisę online to nie podpisujesz jej w ciemno.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2015, 11:03

Tym bardziej że firma renomowana.Teraz w cuk jakiś pakiet porad prawnych dodają przy podpisywaniu rocznych polis.Widziałem zajawkę na jakimś portalu branżowym.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2015, 12:48

Dzięki, MDM! Teraz ja i mój Maciek mamy własne mieszkanko, mimo, że jesteśmy tylko studentami! Odwiedź www.mieszkaniedlamlodych.com - może też dostaniesz dofinansowanie ?

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2015, 12:48

Dzięki, MDM! Teraz ja i mój Maciek mamy własne mieszkanko, mimo, że jesteśmy tylko studentami! Odwiedź www.mieszkaniedlamlodych.com - może też dostaniesz dofinansowanie ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2015, 14:57

Nie możesz zdecydować się na wybór ubezpieczenia? Chcesz dowiedzieć się wszystkiego na temat ofert?
Skontaktuj się z naszą firmą Indeka. Od lat zajmujemy się doradztwem zarówno dla osób prywatnych jak i firm. Do zawarcia polisy na życie można przystąpić w każdym wieku.
Indeka Ubezpieczenia
www.indekaubezpieczenia.pl
pl. Targowy 7 Pszczyna
tel. 32 448 85 14

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2015, 09:19

Użytkownik Gość: w temacie napisał: Tym bardziej że firma renomowana.Teraz w cuk jakiś pakiet
porad prawnych dodają przy podpisywaniu rocznych
polis.Widziałem zajawkę na jakimś portalu branżowym.

Dobre rozwiązanie,w sytuacjach kryzysowych jak znalazł.A wiadomo ile kosztują porady prawne.Taki bonus może się przydać:)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 maja 2015, 16:21

W tym pakiecie jest 5 porad, można je wykorzystać w ciągu roku.Dostałem go jak przedłużałem w cuk polisę.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2015, 14:18

Zamierzam wykupić polisę w w CUK przez net, widziałam że jest taka opcja. Wtedy ten pakiet porad prawnych też dostaję?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2015, 11:40

Ja mam mieszkanie ubezpieczone tutaj:
https://www.proama.pl/ - jest to większe, odpowiedzialne towarzystwo ubezpieczeniowe. Jestem zadowolony bo polisa ubezpieczeniowa nie była taka droga a ma szeroki zakres. Jak każde ubezpieczenie ma ona swoje wykluczenia ale w porównaniu do innych towarzystw ubezpieczeniowych są naprawdę niewielkie.

Na szczęscie na razie nic mnie nie dotknęło na tyle aby starać się o odszkodowanie ale moi rodzice mieli taką przykrą sytuację i pieniadze zostały im wypłacone praktycznie od razu ( również są ubezpieczeni w proama).

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 212

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >