offline ![]() Zddesign.eu doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kewlar inżynier
![]() |
Każdy lubi coś innego dla ceniących nowoczesność, to miejsce będzie idealne http://www.strefaulubiona.pl/the-zoo-c-263_21 6.html . Znajdziecie tu mnóstwo cudownych dodatków, które rewelacyjnie dopełnią całość. |
Ten post był edytowany przez kewlar dnia: 6 stycznia 2017, 22:43 | |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Tersle praktykant |
|
| |
offline ![]() e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() Chene.pl inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Chene.pl inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: Mariusz Nowak praktykant |
|
| |
offline ![]() Gree.pl doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: bleniu praktykant |
a czy ścianę trzeba w ogóle jakoś specjalnie dekorować? to już odpowiednie dopasowanie kolorów nie wystarcza? nie wiem, może to kwestia tego że jestem facetem ale moje mieszkanie wymalowałem matowymi farbami dulux easy care i nie mam nic ponadto na ścianach . no chyba że meble ;) ale żadnych dekoracji |
|
Jak udekorować ścianę? Pomysły na modne aranżacje ścian
«
Powrót do artykułu: Jak udekorować ścianę? Pomysły na... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak ułatwić sobie sprzątanie w domu, kiedy mamy zw... Liczba postów: 62 Grupa: Wnętrza W dzisiejszych czasach coraz więcej ludzi zwraca uwagę na skład stosowanych produktów. Biostar Cleaning Products to propozycja dla tych, którzy chcą sprzątać be...
- Jaki wystrój lokalu? Współczesna aranżacja wnętrz... Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza meblemeblemeblemeblemeblemeblemeblev
- Ekskluzywne meble z efektem świetlnym Liczba postów: 2 Grupa: Wnętrza Szukasz inspiracji do urządzenia wnętrza? Sweet Living https://sweetliving.pl/ to miejsce, gdzie znajdziesz mnóstwo stylowych dodatków, które odmienią każde pom...
- Ekologiczne sprzątanie domu zgodne z filozofią zer... Liczba postów: 28 Grupa: Wnętrza Czyściwa papierowe to podstawowy element wyposażenia w wielu branżach – od gastronomii po przemysł. Wysoka chłonność, trwałość i wygoda użytkowania sprawiają, ż...
- Trendy w urządzaniu wnętrz na 2024 rok: Jak stworz... Liczba postów: 18 Grupa: Wnętrza