offline azja praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gonzo_77 doświadczony
|
Niedawno weszła w zycie nowelizacja ustawy prawo budowlane znoszaca obowiazek ubiegania sie o pozwolenie na budowe. Teraz wystarczy tylko zglosić budowę w starostwie i po 30 dniach mozna zaczać budować. Co sie zmieniło, dobrze jest opisane na: http://budujemy-sie.pl/?p=194 , duzo wartych uwagi faktów - generalnie jest łatwiej. |
| |
Reklamy Google | |
offline azja praktykant
|
Dzięki za info, ale i tak większość dokumentów muszę
dostarczyć do starostwa, a z tego co wyczytałam to zanim
ta ustawa sie uprawomocni musi minąć chyba pół
roku(niech ktoś mnie poprawi jesli się mylę:). Dobrze,
że bedzie łatwiej, ale może ktoś już teraz chciałby
umilic mi życie i załatwić za mnie papierkową robotę:>
chętnych proszę o kontakt:) |
| |
Gość: Pozwolenia bud praktykant |
Jestesmy firma z duzym doswiadczeniem na rynku
nieruchomosci, |
| |
Gość: pnb.waw.pl praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline zespolprojektowy praktykant
|
Zajmujemy się uzyskiwaniem pozwoleń na budowę na terenach
przyszłej strefy kopalni odkrywkowej. |
| |
Gość: Pośrednictwo Budowlane praktykant |
Kupno działki - gruntu pod inwestycję |
| |
Gość: Okolice_Warszawy praktykant |
|
| |
offline tomek133 majster
|
Jak chcecie się dowiedzieć co robić w przed kupnem działki wejdźcie na [www.mgprojekt.com.pl/blog/zakup-dzialki/#axzz2lvqFuaOZ]www. mgprojekt.com.pl/blog/zakup-dzialki/#axzz2lvqFuaOZ] . To bardzo fajny artykuł, który pomógł mi jak sam miałem podjąć decyzję o działce. |
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 27 lutego 2015, 10:55 | |
| |
Gość: grazyna777 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 27 lutego 2015, 11:00 | |
|
Jak uzyskać pozwolenie na budowę domu
«
Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom
Ostatnio na forum
- nadzór budowlany Liczba postów: 60 Grupa: Zanim wybud... Użytkownik Gość: ziorbo napisał: U nas nadszedł czas na skorzystanie z przeglądu budowlanego, również i instalacji elektrycznej. Oba te zadania wykonali dla nas...
- Warunki zabudowy a podział działki - zmiany w waru... Liczba postów: 2 Grupa: Zanim wybud... Zdjęcia dokumentów przesłałem na dysk Google, link poniżej: Link do zdjęc Witam, Szukam porady na temat warunków zabudowy na działce jaką zamierzam kupić. Kied...
- Działka leśna Liczba postów: 3 Grupa: Zanim wybud... Zapewne słyszeliście o zasiedzeniu jako sposobie nabycia własności nieruchomości. Kwestia ta często bywa obiektem sporów. Kiedy możliwe jest przejęcie nieruchom...
- jak zbudować dom? Liczba postów: 32 Grupa: Zanim wybud... Zastanawiałeś się kiedyś, jakie są konsekwencje nieprzestrzegania umowy najmu okazjonalnego? Na umowa najmu okazjonalnego a eksmisja znalazłem wiele cennych inf...
- Ile budowa domu Liczba postów: 92 Grupa: Zanim wybud... Ciężko oszacować takie pytanie. Cena budowy 1m2 domu może różnić się nawet pięciokrotnie w różnych materiałach, technologiach itd itd. Popatrz sobie na jakąkolw...