Jak zagospodarować teren wokół szklarni?

« Powrót do grupy: Projektowanie ogrodu

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

14 października 2014, 14:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak zagospodarować teren wokół szklarni?
Planujemy na nastepny rok kupic małą foliową szklarnię i zastanawiamy się jak ją wykończyć na brzegach, żeby nie zarastała trawskiem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2014, 12:15

Ja bym wyrównała dookoła i wysypała wokół szklarni kamyczki, wtedy chwast Ci nie rosnie i ładnie to wygląda. Tylko pod kamyki podłóż agrowłókninę koniecznie.
A jaką szklarnię chcesz jeśli chodzi o wielkość? Coś takiego: http://ogrodosfera.pl/Tunel-foliowy-ze-stelaz em-PCV-8m czy większa, albo mniejsza?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 marca 2015, 12:58

Z tą ogrowłókniną to jest różnie, nie pod każdą roślinność się nadaje... najlepiej spytać się jakiegokolwiek projektanta ogrodów

Zgłoś | Cytuj | Link

13 grudnia 2015, 21:39

dobry projekt ogrodu powinien zalatwic sprawe w takiej sytuacji, soobiscie moge w tym temacie polecic Ci firme www.wogrodzie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2016, 09:15

Ciekawe i stylowe aranżacje,możliwości zagospodarowania terenu wokół szklarni,ogrodu- znajdziecie na www.FutureGardens.pl zapraszamy serdecznie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2016, 19:06

Ja sobie sama zaprojektowałam teren wokół domu dzieki oprogramowaniu które zakupilam w www.gardenphilia.com. Wszystko wyszlo idealnie i na pewno mniejszymi kosztami niż jakby to robil profesjonalista.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2016, 09:39

A w jakiej cenie jest dostępne, bo nie wiem czy jest opłacalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 maja 2016, 19:06

moze po prostu projekt wlasnego ogrodu? Wedlug mnei to dobre wyjscie i dla estetyki i praktycznosci podworka, w tym temacie polecic moge www.apark.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2016, 03:56

najlepiej to zrobic z pomoca ekspertow, którzy znaja się na rzeczy i wiedza jak projektowac, w tym temacie z wlasnego doświadczenia mogę polecic firme www.wogrodzie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• drzewka do ogródka Liczba postów: 100 Grupa: Projektowan... Tyle jest inspiracji w necie, podpowiedzi, nawet gotowych projektów, że spokojnie i na luzie można samemu coś wymyślić i stworzyć a potem się cieszyć z własnych...
  • Projekt ogrodu Liczba postów: 57 Grupa: Projektowan... Na pewno warto w projekcie ogrodu uwzględnić także miejsce na wypoczynek. W takim miejscu znaleźć się powinny wygodne i trwałe meble ogrodowe. Bardzo duży wybór...
  • Problem z warzywami Liczba postów: 349 Grupa: Projektowan... Moim zdaniem, każdy ogrodnik powinien znaleźć idealny warzywnik dla swoich roślin. Dlatego polecam artykuł dostępny na https://www.drewno-betonowe.pl/warzywnik -...
  • jakie rośliny na skalniak Liczba postów: 38 Grupa: Projektowan... Praktycznie wszystko można kwiaty tak posadzić, ja bym pewnie pomieszał tulipany, róże, może jeszcze hortensje? Te kwiaty są o tyle ciekawe, że z czasem zmienia...
  • Firma ogrodnicza Liczba postów: 8 Grupa: Projektowan... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli są tutaj osoby zainteresowane tematyką ogrodnictwa, to polecam Wam sprawdzić stron...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19570 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 278

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >