offline ![]() Bob Budowniczy inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Mieszko praktykant |
Osobiśćie mam ściany w stylu Japońskiego zachodu
przeplatane pod kątem czerwień i żółć i szczerze
mówiąc pobudzają mnie te kolory, a przynajmniej tak mi
sie wydaje ;). zaczołem szybciej wstawać, samopoczucie z
rana o niebo lepsze, wiec coś w tym musi być że kolor
wpływa na samopoczucie :). |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() NoNameUser inżynier
![]() ![]() |
Ściany w stylu japońskim muszą być fajne ale myślę że do takich ścian trzeba całe mieszkanie dostosować, także ja jestem za tradycyjnymi aranżacjami typu dwie ściany innych kolorów bądź na trzech ścianach farba na czwartej fajna tapeta. Najlepsze są najprostrze rozwiązania |
| |
offline ![]() mikiqu praktykant
![]() |
gdzie mogę dostać podobną tapetę do tej pod linkiem? |
| |
offline ![]() gogo praktykant
![]() |
Podobnie jak kolega wyżej radziłbym zastanowić się nad
zastosowaniem obrazów, dla dekoracji i wykończenia
pomieszczenia. |
| |
Reklamy Google |
Jak aranżować salon?
«
Powrót do artykułu: Jak aranżować salon? | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak urządzić pokój małego kibica Liczba postów: 20 Grupa: Wnętrza U mnie dzieciaki również mają w bardzo podobnym stylu swoje pokoje urządzone i ja jestem zdania, że ogólnie strefy kibiców są czymś bardzo fajnym. Muszę dodać,....
- Mieszkanie projektantki wnętrz, urządzone w duchu... Liczba postów: 2 Grupa: Wnętrza
- Prywatna sauna w łazience Liczba postów: 48 Grupa: Wnętrza Po całym dniu dobrze jest się porządnie wygrzać. sauna domowa sucha to sposób na odprężenie i chwilę dla siebie, bez konieczności wizyt w publicznych saunach.
- Jak urządzić wnętrza biurowe oraz sale konferencyj... Liczba postów: 39 Grupa: Wnętrza Warto wyposażyć swoje biuro czy sale konferencyjną w odpowiednie kalendarze! W sieci znalazłam te opcje i warianty - https://glos24.pl/kalendarz-scienny-czy- biu...
- Jak dobierać środki czystości do rodzaju zabrudzen... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza Będąc na etapie poszukiwań profesjonalnego wsparcia, wysokiej jakości i jednocześnie krótkich terminów realizacji większych zamówień w zakresie środków czystośc...