offline ![]() szpula33 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Zetka inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Brikin majster
![]() |
Podpisuję się w całej rozciągłości. Niepewność na rynku jest teraz tak dużo, że równie dobrze jak gwałtowny spadek, możemy mieć jutro gwałtowny skok. Mogę jedynie potwierdzić, patrząc po tym, co tam oferują agencje nieruchomości, że obecnie faktycznie jest największy wybór tanich mieszkań, ale też rośnie nimi zainteresowanie. |
|
Jak będzie się kształtowała cena mieszkań w najbliższych 4-5 latach?
«
Powrót do grupy: Cena mieszkań
Aby dodać post, należy się zalogować.
Ostatnio na forum
- Gdzie zamówić materiały reklamowe? Liczba postów: 290 Grupa: Trudne tema... Myślę, że w takiej kwestii warto korzystać tylko i wyłącznie z usług sprawdzonych firm. I tutaj pojawia się problem, bo żeby polecić Ci coś konkretnego - musiał...
- CNC - automatyka przemysłowa ;) Liczba postów: 413 Grupa: Pasje forum... Co do kwestii wyboru odpowiedniego wyposażenia dla przemysłu, warto pomyśleć o zastosowaniu wytrzymałych i precyzyjnie wykonanych włazów i pokryw rewizyjnych od...
- Kontenery biurowe - szukam firmy Liczba postów: 147 Grupa: Moja budowa Muszę przyznać, że kontenery biurowe to idealne rozwiązanie, jeśli prowadzisz projekt budowlany i potrzebujesz mobilnego biura. Dzięki wytrzymałej konstrukcji i...
- Mieszkania na sprzedaż Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Chciałabym nawiązać współpracę z deweloperem oferującym mieszkania na sprzedaż Katowice. Jakiego polecacie?
- Wypożyczalnia samochodów Liczba postów: 56 Grupa: Pasje forum... Jeśli szukasz ekskluzywnego samochodu do wynajęcia to koniecznie zajrzyj do oferty firmy https://cieciura.com.pl/ Znajdziecie tam całą gamę komfortowych samocho...