offline szpula33 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Zetka inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Brikin majster
|
Podpisuję się w całej rozciągłości. Niepewność na rynku jest teraz tak dużo, że równie dobrze jak gwałtowny spadek, możemy mieć jutro gwałtowny skok. Mogę jedynie potwierdzić, patrząc po tym, co tam oferują agencje nieruchomości, że obecnie faktycznie jest największy wybór tanich mieszkań, ale też rośnie nimi zainteresowanie. |
|
Jak będzie się kształtowała cena mieszkań w najbliższych 4-5 latach?
«
Powrót do grupy: Cena mieszkań
Aby dodać post, należy się zalogować.
Ostatnio na forum
- zabiegi laserowe Liczba postów: 11 Grupa: Trudne tema... Gabinet Kosmetyki Lekarskiej Bella w Warszawie to miejsce, gdzie panuje bardzo przyjazna atmosfera, a potraktowany indywidualnie klient czuje się bezpiecznie i....
- Przeprowadzki mieszkań Warszawa Liczba postów: 26 Grupa: Pasje forum... Przeprowadzki mieszkań w Warszawie to proces, który może wydawać się skomplikowany i stresujący, ale dzięki odpowiedniemu planowaniu i wsparciu profesjonalnych....
- Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 337 Grupa: Trudne tema... Użytkownik Heniu543 napisał: Zakłady bukmacherskie wprowadzają do sportowego hobby nutę adrenaliny, pozwalając przeżywać mecze w nowy sposób. Od dawna interesu...
- Czujnik wypełnienia szamba Liczba postów: 25 Grupa: Moja budowa Niezawodnym rozwiązaniem zapobiegającym przepełnieniu szamba może być zainstalowanie przewodowego systemu monitorowania z czujnikami mierzącymi poziom wody w g...
- Jaka wyprawka dla noworodka? Liczba postów: 262 Grupa: Trudne tema... W moim przypadku zdecydowałam się skorzystać z oferty polecanej mi szkoły rodzenia SuperMama w Gdańsku - szkoła chustonoszenia , gdzie uzyskałem profesjonalną p...