Jak bezpiecznie korzystać z gazu?

« Powrót do artykułu: Jak bezpiecznie korzystać z gazu? | « Powrót do grupy: Budowa i remont

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

30 grudnia 2016, 00:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Arturro napisał: Użytkownik Gość: antoninka napisał: My też planujemy korzystanie z usług AmeriGas. Mają

bardzo wygodną ofertę dzierżawy zbiornika LPG.

Płatność za korzystanie rozłożona jest na raty - płaci

się je co miesiąc, tak jak normalne rachunki za gaz. Wolę

takie wyjście niż szykowanie się przez cały rok na jeden

większy wydatek.

Warto też ich śledzić na bieżąco bo czasem mają jakieś ciekawe promocje sla nowych użytkowników.A najlepiej
dzwonić tam do biura amerigasu, nie są nachalni ale udzielają wszelkich informacji

Dzięki, Amerigas ma fajną ofertę Relaks, ta nas interesuje i myslę że skorzystamy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 stycznia 2017, 08:14

Jak potrzebujesz aktualnych i sprawdzonych informacji to najlepiej zadzwoń do amerigasu i dopytaj o szczegóły.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 stycznia 2017, 22:07

Arturro też mam od AmergiGaz , tyle że nie butle a cały zbiornik dzierżawie przy ogrzewaniu gazowym w domu. Ja to w ogóle nie widzę sensu dyskusji, gaz musi być z legalnego i pewnego źródła jest to kwestia bezpieczeństwa a tu nie ma ustępstw. Ja gazowe ogrzewanie polecam dlatego, że ani to się człowiek nie narobi przy tym, instalacja jest cenowo porównywalna do innych w tym temacie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2017, 19:39

Nie no oczywiście, ja tez jestem za tym, żeby korzystać z jednego dostawcy, sprawdzonego. Nie ma co kupować od pośredników. AmeriGas proponuje bardzo korzystne warunki umowy, ja nie narzekam, wszystko jest jasne dlatego polecam Wam to rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2017, 19:48

Faktycznie jak czytam tą ich ofertę to są dość konkurencyji pod względem cen. Myślę, że my też się zdecydujemy na relaks. DObrze to wygląda

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2017, 07:06

Najlepiej dzwonić bezpośrednio i z kimś z amerigasu dogadać szczegóły. Wtedy masz jasność jak to w waszym przypadku wygląda.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2017, 11:41

My już rozmawialiśmy, chyba wybierzemy tą ofertę relaks, na nasze warunki ta wydaje się najodpowiedniejsza. Zresztą i tak jeszcze kilka lat nie będziemy mieli sieci gazowej w miejscowości, więc nie ma na co czekać. A Amerigas w porównaniu z innymi wydaje się korzystny

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2017, 07:21

No tak, trzeba patrzeć pod siebie. A mógłbyś choć trochę przybliżyć na czym polega ta oferta relax w amerigasie?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2018, 10:21

Trzeba pamiętać o regularnych przeglądach instalacji gazowej. Jeżeli mieszkacie we Wrocławiu lub okolicach to polecam wam zgłosić się do firmy www.gazserwis-wroclaw.pl Zajmują się przeglądami i serwisowaniem instalacji gazowych oraz naprawianiem urządzeń gazowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 kwietnia 2018, 12:55

Różne rzeczy się słyszy na temat nieszczelności instalacji gazowych, dlatego szczególnie zwracam uwagę, aby systematycznie przeprowadzać przeglądy instalacji gazowej czy wentylacji. Najczęściej korzystam z usług firmy p. Górki, działającej na terenie Lublina. Za każdym razem fachowo podchodzą do zlecenia oraz konkretnie i rzeczowo informują o ewentualnych usterkach. Szczerze polecam, bo dla własnego zdrowia i bezpieczeństwa warto zlecić tego typu przeglądy sprawdzonej firmie. http://www.lublin.przeglady-budowlane24.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 606

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >