Jak ciemne meble pomalować na biało?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

27 kwietnia 2015, 15:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Gabon, a juz myślałem że zapraszasz nas do siebie. ;) Pewnie, że jesteśmy w stanie pomóc. Pisz smiało. Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2015, 16:42

Warstwowowc powinna byc wystarczajaca

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2015, 09:33

Zależy od gatunku drewna,bo nie wydaje mi się aby powyższy pomysł był trafny a efekt jaki możesz uzyskać będzie połowiczny,za jakiś czas kolor zacznie odchodzić od mebli.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2015, 18:19

Jeśli tylko będę w stanie to również mogę pomóc - na majowym również będę na forum.
W sumie to ciekawe jak wam to wyjdzie, bo uzyskanie białego koloru na ciemnych meblach wcale takie proste nie jest.
Kwestia taka, czy to będzie wyglądało naturalnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2015, 08:30

Wow, jakie zainteresowanie tematem się wygenerowało :)
BellaStoria.pl - to co zostało opisane przez Bondex wygląda wiarygodnie i w tym kierunku idziemy. Zresztą - już wszystko przygotowane do realizacji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 maja 2015, 15:47

Może lepiej obkleić>

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2015, 11:04

Też wydaje mi się że ewentualnie okleina meblowa zdecydowanie lepiej zdałaby egzamin niż malowanie mebli na ciemny kolor,a i tak nie masz gwarancji,że to się uda.

www.Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2015, 10:44

zależy jak bardzo ciemny odcień mają meble. Jeśli są naprawdę ciemne to trzeba będzie położyć kilka warstw i tyle.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 08:30

Okleina meblowa to wg mnie tylko połowiczne rozwiązanie, które nie jest warte zachodu. Jeżeli już to przecież lepiej będzie wybrać dobrą farbę do malowania mebli i użyć jej, jest wiele pozytywnych opinii na ten temat, wiec w tym przypadku także powinno się to udać.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2016, 11:22

tu będzie trzeba położyć kilka warstw farby, a z jakiego materiału wykonane są meble?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 596

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >