Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline murat praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Leszek11 inżynier
|
Szkoda tylko, że nawet takie dbanie nie ustrzeże nas przed wariatami na drodze, przez których własnie mam auto w naprawie :( dobrze, że przynajmniej dostałem samochód zastępczy z OC, ale tylko dzięki tej firmie http://szkodypowypadkowe.pl/samochody-zastepcze dlatego polecam. Też dbałem, a teraz już będę miał auto powypadkowe :( |
| |
|
| |
offline dronka majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: witacja praktykant |
|
| |
offline mazgaj kierownik
|
Ja co dwa lata wymieniam i uzupełniam płyny w swoim aucie, wymieniam filtry, czyszczę regularnie deskę rozdzielczą, uzupełniam i odgrzybiam klimę, woskuję karoserię, sprawdzam ilość pow. w oponach, zabezpieczam uszczelki przez zimą i przed upalnym latem. Oczywiście regularnie czyszczę też środek auta odkurzaczem... Nie jeżdżę też nigdy na rezerwie, żeby nie zaciągać syfu z dna baku.... Dbam o wycieraczki, żeby nie rysowały szyby i żeby dobrze zbierały wodę. Mam też w aucie pochłaniacz wilgoci, żeby wilgoć nie dostawała się do kabli... |
| |
offline Juro praktykant
|
|
| |
|
| |
offline dronka majster
|
|
|
Jak dbać o samochód?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Problem alkoholowy - jak walczyć? Liczba postów: 449 Grupa: Trudne tema... Ludzie piją różne produkty alkoholowe i ja to jestem w stanie zrozumieć, ale nie wiem na przykład, czy jagermeister czy jest zdrowy i czy jego picie nie sprawi,...
- Dezynsekcja Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Dla tych, którzy zmagają się z problemem pluskiew, świetnym wyborem może być firma Dezinsekt (zwalczanie pluskiew w Katowicach). Miałam podobny problem, a dzięk...
- płytki ceramiczne Liczba postów: 49 Grupa: Trudne tema... Dla osób, które planują remont lub chcą odświeżyć wygląd swojego mieszkania, strona https://ceramicapromat.pl/12-plytki-cera miczne może okazać się bardzo pomocn...
- Panele dachowe czy dachówka Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Miałem ten sam dylemat. W końcu wybrałem panele dachowe, bo dachówka była znacznie droższa, a ja nie miałem aż takiego budżetu. Panele dobrze się trzymają, łatw...
- Rekuperacja Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Również jestem zainteresowana takim tematem. Bardzo chciałabym dowiedzieć się nieco więcej :)