offline Aleksandrasmajli kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Margerytka majster
|
A Ty się takimi męskimi zakupami zajmujesz? |
| |
Reklamy Google | |
offline Motom praktykant
|
Do czego potrzebujesz tych śrub? Zwróć uwagę na długość, skok, szerokość gwintu, oraz warto sprawdzić wytrzymałość. Nakrętek i standardów możesz poszukać : tutaj. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Ze swojego doświadczenia moge polecić Ci nakrętki
wciskane od Norsteel. Przede wszystkim dzieki temu, że
wyróżniają się wysoką trwałością, są wykonane ze
stali nierdzewnej, stali ocynkowenej i aluminium, a do tego
ich montaż zajmuje niewiele czasu. |
Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 18 kwietnia 2018, 15:41 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: gienius praktykant |
Jeśli chodzi o śruby i nakrętki zabezpieczające to zawsze stawiam na ofertę Seclock https://seclock.eu/ Wszystko pasuje do siebie idealnie, a co najważniejsze prezentuje się doskonale. Nie wspominając o bardzo wysokiej jakości! |
| |
Gość: iwertis praktykant |
Jeżeli nie możecie znaleźć odpowiednich śrub i nakrętek to polecam wam zgłosić się do firmy www.cnc-metal.pl Firma ta zajmuje się między innymi produkcją śrub i nakrętek. Sam zamawiałem ich produkty już wiele razy i jestem zadowolony z ich wykonania i jakości. |
| |
Gość: vertisa praktykant |
Wszystkim osobom rozglądającym się za odpowiednimi elementami mocującymi polecam zajrzeć na stronę firmy www.mocujemy.pl, która jest ich producentem. Tam znajdziecie szeroki wybór elementów mocujących w całkiem niezłych cenach |
| |
Gość: kertos praktykant |
Szeroki wybór wyrobów śrubowych i artykułów metalowych znajdziecie w ofercie firmy https://www.torus-sruby-slask.pl/ Firma ta zajmuje się sprzedażą hurtową i detaliczną.Polecam wam się z nimi skontaktować. |
| |
offline Deryll fachowiec
|
Możesz je kupić razem lub dobrać zgodnie z ich rozmiarem. Ja zamawiam śruby, nakrętki, podkładki i zestawy SB z www.adma-trade.pl . Gwarantują bardzo szeroki wybór, wysoką jakość produktów oraz atrakcyjne ceny. |
|
Jak dobierać nakrętki do śrub metalowych?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 519 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...