Jak dobrać parapety ?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

25 stycznia 2017, 15:17

Zgadzam sie: good 0 bad

A co myślicie o tym, aby zastosować parapety ceramiczne? Można dostać je w różnych kolorach i uważam, że jest to solidny materiał na parapet.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2017, 09:46

Moim zdaniem najbardziej będa pasowały parapety drewniane. Sam mam takie do drewnianych okien i wyglądają bardzo dobrze. Zamawiałem okna razem z parapetami w firmie oknostol. Jesli masz okna z innej firmy to nie będzie dla nich problem bo mogą dobrać Ci indywidualnie kolor i rodzaj drewna, który będzie pasował

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2017, 10:15

Ja korzystałam z firmy Parapety ceramiczne

uważam za godne polecenia!

Ten post był edytowany przez Atena dnia: 3 marca 2017, 10:22
Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2017, 17:52

Ja przy wyborze parapetu, przede wszystkim, kierowałem się trwałością. W tym wypadku bardzo dobrym rozwiązaniem okazuje się parapet kamienny. Granitowy lub marmurowy prezentuje się rewelacyjnie a przy tym mam pewność, że nie ulegnie żadnemu zniszczeniu. Takie parapety kamienne kupowałem u http://kamieniarstwo-wilczynscy.pl/oferta/ w ubiegłym roku i jestem mega zadowolony z efektu jaki udało się uzyskać.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2017, 09:16

Parapet musisz dobrać przede wszystkim w taki sposób, aby można było skomponować z nimi wszelkie zakończenia. http://zakonczeniadoparapetow.pl/ są specjalistami od produkcji zakończeń tego typu, sprawdziły się zarówno na parapetach zewnętrznych jak i wewnętrznych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2017, 09:09

Teraz jest tak duży wybór parapetów, że do każdego okna da się dobrać coś odpowiedniego. Mi najbardziej podobają się parapety przypominające te z płytek, właśnie coś takiego udało mi się znaleźć w RES DOM na Placu Wolności 7 w Rzeszowie, naprawdę super te ich parapety, polecam: http://www.res-dom.pl/parapety

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2017, 18:52

Parapety możesz dobrać do całego stylu jaki panuje w Twoim domu, ja osobiście polecam te w 100% drewniane.

www.ZbyDrew.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2017, 12:07

Jeżeli chodzi o paraety zewnętrzne to ja zamówiłem taki parapet w www.dar-plast.eu. Bardzo mi odpowiadają i są bardzo wytrzymałe na warunki atmosferyczne. Firma daraplast oferuję również parapety wewnętrzne, okna z pcv, drzwi i wiele innych.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2017, 13:27

U mnie całość była robione od http://triosystem.pl/ i naprawdę bez żadnej "kryptoreklamy" i innych takich, mogę powiedzieć, że to najlepsza oferta na polskim rynku. Zresztą to jedna z najpopularniejszych polskich marek za granicą, co samo w sobie o czymś świadczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2021, 01:53

moim zdaniem najlepsze kamienne, najlepiej wyglądają

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 103

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >