Jeśli ktoś z Was szuka porządnych parapetów wewnętrznych, to z czystym sumieniem polecam firmę Letyro (parapety wewnętrzne w Rzeszowie). Zamówiłam parapety do swojego mieszkania i jestem bardzo zadowolona z jakości. Parapety są solidne, pięknie wykonane i idealnie pasują do mojego wnętrza. Dodatkowo montaż przebiegł bardzo sprawnie. Jeśli zależy Wam na trwałych i estetycznych parapetach, Letyro to firma, którą warto rozważyć!
Jak dobrać parapety ?
Ostatnio na forum
- Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 48 Grupa: Montujemy o... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli zastanawiacie sie nad zakupem nowych drzwi, to polecam Wam sprawdzić stronę, na kt...
- okna pcv Liczba postów: 191 Grupa: Montujemy o... Czy zastanawialiście się także nad klamkami z zamkiem?
- Okna do domu Liczba postów: 66 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Haer - drzwi drewniane jako wejście do mieszkania w bloku to prawdziwa rzadkość. Teraz albo montuje się drzwi stalowe np. KMT, Wikęd, Mar-Tom albo montuje się d...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 510 Grupa: Montujemy o... Szkoda, że program czyste powietrze został wstrzymany do końca marca. Wiele osób pyta o drzwi w tym programie. O ile drzwi są o tyle program jest zawieszony do....