Jak dobrze dobrać drzwi?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

2 lipca 2012, 15:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadzam się, warto chodzić,oglądać i wybrać te najlepsze. Sklepy internetowe także mają szeroki i atrakcyjny wybór,a przy tym niższe ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2012, 23:07

Też gustuję w nowoczesnych i zarazem szykownych rzeczach...:) Wykończenie i umeblowanie domu było dla mnie bardzo ważne. Świetna firma Glass House zaprojektowała dla mnie unikalne, szklane drzwi wewnętrzne oraz minimalistyczne wyposażenie do łazienki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 czerwca 2013, 17:55

mi osobiście podobają się drzwi szklane, które prezentują się w każdej aranżacji wyjątkowo, w szczególności te ze szkłem ornamentowanym, minus to cena oraz brak możliwości samodzielnego montażu

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2014, 11:19

Ja poleciłabym drzwi ze strony www.superdrzwi.pl
Mają bogatą ofertę nie tylko drzwi szklanych. Mnie urzekła model Vitrio 64 ze Stolbud Włoszczowa

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2014, 19:08

Eurydyk - dlaczego nie ma możliwości samodzielnego montażu tafli szklanych? Osobno kupujesz taflę, osobno ościeżnicę oraz osobno dobierasz klamkę i zawiasy. Ot filozofia. Montaż prawie tak jak każdych jednych drzwi wewnętrznych.
Pamiętajcie aby szukać tafli obustronnie gładkich, bo piaskowanie jest ciężkie do mycia jak chol***.

Urzeczona - mnie urzekła Twoja reklama :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2014, 14:45

Kolejny temat który przeglądam i widzę pojedynek na reklamy, kto napisze więcej postów :D

To taka mała uwaga, a teraz to o co chciałem zapytać - o co chodzi z tym szkłem, jak takie drzwi wyglądają i czy jest to praktyczne rozwiązanie?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2014, 09:29

gdyby ktos chcial wymienic zawiasy to w hart centrum jest spory wybor http://sklep.hart-metale.pl/zawiasy,127.html< /a>. Do tego sa porzadne, mocne wiec jest pewnosc ze sie zaraz nie popsuja

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2014, 11:13

Ja mogę polecić firmę zajmującą się wymianą zamków http://www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl/ taki kontakt z pewnością również się przyda.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2014, 18:12

Bazylian - tafla szklana wygląda świetnie ale dla mnie nie jest praktycznym rozwiązaniem. Szybko się brudzi, przy silnym uderzeniu można odłupać róg takiej tafli. Często z jednej strony jest matowa (robi się to np. laserowo) i czyszczenie tej powierzchni jest katastrofalnie ciężkie. Taka moja opinia o taflach.

Aha - akustyka takiej tafli też zostawia wiele do życzenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2014, 20:45

Akustyka akurat nie byłaby by czymś na co zwracałbym uwagę, ale już czyszczenie mi się nie uśmiecha, po tym jak to opisujesz. I naprawdę można odłupać róg takiej tafli? Nie powinno być to jakoś solidnie wzmocnione?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 455

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >