Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline theme fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bazylian majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Lepsze są drzwi z taflą szklaną połączone z pionami z
MDFu. Wygląda to mniej więcej tak: |
| |
offline Bazylian majster
|
|
| |
offline theme fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: pietrrrek praktykant |
najlepsza opcją byłoby usunięcie drzwi z futrynami, innego wyjścia nie widzę, dodatkowo jeśli szukasz sprawdzonej firmy z drzwiami wewnętrznymi to całkiem fajną ofertę ma http://witexsuperlock.pl/ dużo znanych i dobrych producentów. |
| |
offline PaulMak doświadczony
|
Podziwiam wszystkich majsterkowiczów i takich, co się samodzielnej dłubaniny nie boją:) Ja niestety mam dwie lewe ręce do takich rzeczy. Z tego też powodu, przy wymianie drzwi zawsze zdawałem się na fachowca. No i tak poznałem Drzwi Studio, najpierw pierwsze drzwi do mieszkania, z którymi był najmniejszy problem, potem drugie, a teraz kolejne do domu będą. Wolę, jak przyjadą, pomierzą i potem założą, jak źle zrobią, to poprawią, biorą za robotę odpowiedzialność, ja wiem, że sam nic nie zepsuję. |
| |
offline theme fachowiec
|
|
| |
offline Oknobyt doświadczony
|
|
| |
offline ZygmuntIII praktykant
|
Montaż drzwi to prościzna. Nawet ktoś kto jest "lewy" potrafiłby to zrobić, no chyba że chodzi również o zamontowanie z futrynami to już inna sprawa, ale tak to na prawdę nie trzeba żadnej firmy by to zrobić. Teraz szerokość drzwi są standardy więc nie ma problemu wyborem, wystarczy tylko sprawdzić czy chcemy lewe drzwi czy prawe. Mój brat co ma 15 lat potrafił zamontować drzwi + zamówić klamki do nich i je zamontować więc na prawdę nie ma w tym żadnej filozofii :) |
|
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸