offline Dientiol praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Ekspert wedi doświadczony
|
Witam, |
| |
Reklamy Google | |
offline Radex moderator
|
|
| |
offline Dientiol praktykant
|
A jakiej firmy byłby pan w stanie polecić taką folię. Czym taką folię się nakłada? Jaki jest koszt takiej foli? Czy muszę wyliczać np. że 5 litrów to jest określona ilość litrów takiego płynu? Czy może jest to tak że na takim pojemniku jest napisane na ile m kwdr. taki pojemnik wystarczy? |
| |
offline Radex moderator
|
ceny to okolo 60-90 zl za opakowanie 5-7 l ... naklada sie walkiem lub pedzlem minimum 2 warstwy (kazda 1mm) przed nalozeniem drugiej poczekac az pierwsza wyschnie .. wydajnosc okolo 3-4 m2/l (ale na kazdym opakowaniu jest dokladnie napisane).... niektore dane sa podawane w litracch inne w kg, wiec nalezy pamietac, ze 4kg to okolo 5-7l .... wazne aby w naroznikach i krawedziach zastosowac specjalna tasme zatopiona w tej folii ( cena nie wysoka) .. w sklepie doradza .. nie mam ulubionej firmy i raczej stosuje to co akurat maja w sklepie, aczkolwiek sa to firmy zwiazane z klejem do plytek itp |
| |
Reklamy Google |
Jak dobrze wykonać izolację przeciw wilgoci pod wannę/kabinę
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 340 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 523 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...