Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
Jak się nad tym zastanowię, to w garażach zazwyczaj jest zimno i nie ocieplone, ale faktycznie są garaże ocieplone, chyba najczęściej styropianem, szczególnie te "starsze modele", że tak je ujmę. Jak na mój gust drzwi do garażu ocieplić styropianem, bo od środka, więc lepiej żeby od środka był materiał, który "oddycha" ciężej. Aczkolwiek mogę sie mylić. |
|
Jak docieplić brame garażową?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 531 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- jakiej firmy brame garażową wybrać? Liczba postów: 254 Grupa: Technologie... Pamiętajcie, że przy wyborze bramy, oprócz odpowiedniego produktu, bardzo ważne jest profesjonalne wykonanie pomiarów i uzgodnień na budowie, profesjonalny mont...
- Minikoparka - jaka? Liczba postów: 37 Grupa: Technologie... Bierz chłopieeeeee, bo zdrowia nie kupisz. Ja dźwigałem płyty chodnikowe (oczywiście myślałem że jestem nieśmiertelny) ale teraz plecki bolą. Koparką wykopiesz,...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 344 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 429 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...