Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸
offline Glassart.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Jeśli chodzi o dobry, sprawdzony produkt, to polecam http://www.vidok.com . Mam stąd okna i drzwi, a ostatnio żona zamówiła jeszcze rolety. Produkty są bardzo dobrej jakości i w przyzwoitych cenach. |
Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 31 sierpnia 2017, 17:35 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Antonii123 praktykant |
Żeby dostać dobre okna, warto zamówić je od samego producenta. My korzystaliśmy z oferty http://bros.poznan.pl i wybraliśmy okna PVC - są estetycznie wykonane i doskonale izolują. Polecamy! |
| |
offline DSconstruction.pl doświadczony
|
|
| |
offline Jacek33 doświadczony
|
W przypadku drzwi balkonowych warto zainwestować w system, który jest odpowiednio szczelny i ciepły, ale to nie wszystko. Profile muszą mieć solidne usztywnienia, żeby drzwi nie ulegały odkształceniom i rozszczelnieniu – to ważne zwłaszcza gdy kupujemy tak modne ostatnio drzwi przesuwne, produkowane często w dużych gabarytach. Bardzo solidnie robi to np. Oknostyl na systemie Thermoslide. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: tword praktykant |
Za dobrymi oknami trzeba się rozejrzeć. Ja trochę szukałem aż trafiłem na www.oknadrzwi-elmes.pl i mogę ich również wam polecić. Mają świetne okna i drzwi, które są szczelne i wytrzymałe. Bardzo dobra firma z Białegostoku. |
| |
offline Marchewa inżynier
|
Wybierając okna postawiłam na jakość, energooszczędność, bezpieczeństwo i firmę znaną na rynku od lat czyli Oknoplast. Udałam się do salonu premium w mu=ym mieści czyli Sampre i spotkałam się z dużym zaangażowaniem i fantastyczną pomocą, która była niezbędna w gąszczu taki szerokiej oferty. Dodatkowo wybrałam również opcje montażu, który został profesjonalnie przeprowadzony w ustalonym terminie. W mieszkaniu ciepło, cicho, a okna łatwo otworzyć, rozszczelnić, uchylić. |
| |
Gość: dwint praktykant |
Wybór okien na rynku jest bardzo szeroki. Ja zdecydowałem się na oknoplast. Ogólnie polecam zajrzeć na www.domega.pl z Poznania. mają szeroki wybór okien. Każdy znajdzie tam coś co mu się spodoba. Kupowałem u nich okna i drzwi i moja współpraca z tą firmą układała się świetnie. |
| |
offline Tchsystem.pl doświadczony
|
|
| |
offline cappyy fachowiec
|
|
|
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸