Jak kupić dobre okna?

« Powrót do artykułu: Jak kupić dobre okna? | « Powrót do grupy: Budowa i remont

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

22 sierpnia 2017, 09:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli chodzi o zakup dobrych okien, to proponuję w pierwszej kolejności zwrócić uwagę na jakość ich wykonania, a drugą istotna kwestią jest prawidłowy montaż, który wpływa na ich użytkowanie przez lata.

www.Glassart.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2017, 17:33

Jeśli chodzi o dobry, sprawdzony produkt, to polecam http://www.vidok.com . Mam stąd okna i drzwi, a ostatnio żona zamówiła jeszcze rolety. Produkty są bardzo dobrej jakości i w przyzwoitych cenach.

Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 31 sierpnia 2017, 17:35
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 września 2017, 21:08

Żeby dostać dobre okna, warto zamówić je od samego producenta. My korzystaliśmy z oferty http://bros.poznan.pl i wybraliśmy okna PVC - są estetycznie wykonane i doskonale izolują. Polecamy!

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2017, 06:40

Tutaj warto poczytać opinie o danym producencie okien orz konkretnym materiale, profilu na jaki się zdecydujemy, natomiast równie ważną kwestią jest odpowiedni ii poprawny montaż okien, tak aby były szczelne.

DSconstruction.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2017, 09:02

W przypadku drzwi balkonowych warto zainwestować w system, który jest odpowiednio szczelny i ciepły, ale to nie wszystko. Profile muszą mieć solidne usztywnienia, żeby drzwi nie ulegały odkształceniom i rozszczelnieniu – to ważne zwłaszcza gdy kupujemy tak modne ostatnio drzwi przesuwne, produkowane często w dużych gabarytach. Bardzo solidnie robi to np. Oknostyl na systemie Thermoslide.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 września 2017, 13:26

Za dobrymi oknami trzeba się rozejrzeć. Ja trochę szukałem aż trafiłem na www.oknadrzwi-elmes.pl i mogę ich również wam polecić. Mają świetne okna i drzwi, które są szczelne i wytrzymałe. Bardzo dobra firma z Białegostoku.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2017, 11:21

Wybierając okna postawiłam na jakość, energooszczędność, bezpieczeństwo i firmę znaną na rynku od lat czyli Oknoplast. Udałam się do salonu premium w mu=ym mieści czyli Sampre i spotkałam się z dużym zaangażowaniem i fantastyczną pomocą, która była niezbędna w gąszczu taki szerokiej oferty. Dodatkowo wybrałam również opcje montażu, który został profesjonalnie przeprowadzony w ustalonym terminie. W mieszkaniu ciepło, cicho, a okna łatwo otworzyć, rozszczelnić, uchylić.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2017, 09:44

Wybór okien na rynku jest bardzo szeroki. Ja zdecydowałem się na oknoplast. Ogólnie polecam zajrzeć na www.domega.pl z Poznania. mają szeroki wybór okien. Każdy znajdzie tam coś co mu się spodoba. Kupowałem u nich okna i drzwi i moja współpraca z tą firmą układała się świetnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2017, 08:48

To prawda, wybór okien na rynku mamy naprawdę szeroki i ceny będą się różnić w zależności od wyboru danego profilu lub samego producenta. Warto zwrócić uwagę raz na ich jakość, a dwa poprawny montaż bo to ma kluczowe znaczenie.

Tchsystem.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2017, 14:59

Na twoim miejscu brałabym pod uwagę takie http://naszeokna.com/ dobre okna energooszczędne. Zainwestujesz raz w porządne okna i każdy bedzie zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19418 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 683

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >