Jak ocieplić otynkowaną fasadę?

« Powrót do artykułu: Jak ocieplić otynkowaną fasadę? | « Powrót do grupy: Budowa i remont

1 października 2015, 14:04

Zgadzam sie: good 0 bad

ja zostaje tu do jutra

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 listopada 2015, 18:37

poleca ktos kupno rusztowania do tego typu prac? planuje kupic takie www.euro-rusztowania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 grudnia 2015, 11:56

ja kupowałem rusztowania wraz z plandekami i całym odeskowaniem w firmie www.novarent.pl, mają bardzo solidny sprzęt a cena też przystępna.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2015, 03:04

kamil67, moim zdaniem zamiast wykładać duże pieniądze na taką inwestycję i skorzystać raz z rusztowań, lepiej będzie po prostu je wynająć. Koszta są znacznie mniejsze a zaoszczędzone pieniądze można przeznaczyć na lepsze produkty potrzebne do wykonania ocieplenia. Sam korzystałem kilkukrotnie z takiego rozwiązania decydując się na rusztowania z wypożyczalni sprzętu budowlanego www.ramirent.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2016, 08:42

Użytkownik Gość: opiowe napisał: kamil67, moim zdaniem zamiast wykładać duże pieniądze na
taką inwestycję i skorzystać raz z rusztowań, lepiej
będzie po prostu je wynająć. Koszta są znacznie mniejsze
a zaoszczędzone pieniądze można przeznaczyć na lepsze
produkty potrzebne do wykonania ocieplenia. Sam korzystałem
kilkukrotnie z takiego rozwiązania decydując się na
rusztowania z wypożyczalni sprzętu budowlanego
www.ramirent.pl

Zgadzam się, to bardzo dobre rozwiązanie, szczególnie jeśli nie ma się jakiegoś ogromnego budżetu i każdy grosz jest ważny. U mnie wynajem od www.ramirent.pl też sprawdził się świetnie. Potrzebowałem od groma elektronarzędzi i różnego rodzaju sprzętów potrzebnych na budowie. Wszystrko udało załatwić się od ręki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 stycznia 2017, 05:49

Wynajem sprzętu budowlanego jest opłacalny. Sam korzystam z takiej opcji przy różnego rodzaju inwestycjach budowlanych. Głównie korzystam z elektronarzędzi oraz rusztowań i zawsze jestem zadowolony. Sprzęt wypożyczam z wypożyczalni sprzętu budowlanegowww.ramirent.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2017, 14:32

Użytkownik Gość: Połacie napisał: Wynajem sprzętu budowlanego jest opłacalny. Sam korzystam
z takiej opcji przy różnego rodzaju inwestycjach
budowlanych. Głównie korzystam z elektronarzędzi oraz
rusztowań i zawsze jestem zadowolony. Sprzęt wypożyczam z
wypożyczalni sprzętu budowlanegowww.ramirent.pl

Czy korzystałeś może też z rusztowań? Właśnie ta opcja mnie interesuje. Wszystko wydaje się ok, ale zawsze warto podpytać kogoś kto już miał do czynienia z wypożyczalnią sprzętu budowlanego.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2022, 10:01

otynkowaną fasadę należy ocieplić wełną czy pianką polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz gwoździ śrub śrubek wełn mineralnych izolacyjnych rur zlewów żyrandoli artykułów BHP donic doniczek podstawek listew mat taśm foli profili i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 510

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >