Jak połączyć wannę z prysznicem

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

27 grudnia 2010, 11:17

Zgadzam sie: good 0 bad

A ciekawe czy forumowicze bardziej wolą wanne czy prysznic? Piszcie swoje opinie,bo dla mnie bardziej praktyczny i funkcjonalny jest oczywiście prysznic:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 stycznia 2011, 14:35

motywem laczacym wanne z kabina przysznicowa jest duzy brodzik, w ktorym mozna sie zanurzyc lezac lub moze to byc dobra wanienka dla malych dzieci

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 stycznia 2011, 21:42

My rozwiązaliśmy to tak,że mamy normalną wannę,do której przyczepiony jest parawan i możliwość mocowania prysznica do góry. Z doświadczenia mogę powiedzieć,że to bardzo praktyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2011, 10:22

Luksus, komfort i wygoda:

http://www.budnet.pl/Jak_wybrac_zestaw_natryskowy_do_lazienk i,Baterie_lazienkowe,100907-czytaj.html

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2011, 13:54

Brodzik jakoś mi nie pasuje do leżenia i czerpania z tego przyjemności.. Nie ma to jak duża i wygodna wanna w której można sie całkowicie odprężyć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2011, 14:19

Też mi się wydaje że połaczenie wanny i prysznicy korzystajc ze specjalnego parawana to dobre rozwiazanie, tym bardziej ze coraz wiecej takich udogodnien mozna znaleźć w różnych salaonach lazienek. Nas z zona akurat bardzije interesowalay wanny asymetryczne, bo prysznic juz mamy, ale jak decydowalismy sie na zakup w salonie (w naszym przypadku byla to glazura krolewska) to tez widzielismy tego typu rozwiazania.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2011, 12:07

wszystko zalezy tez od wieku, jeszcze kilka lat temu nie chcialem slyszec o wannie, teraz majac tylko prysznic coraz czesciej rozmyslam jakto dobrze by bylo miec jednak wannę

Tanie ogrzewanie

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2011, 20:58

Zawsze tak jest,że jeżeli czegoś nie masz to potem zaczynasz tęsknić. Ale moim zdaniem prysznic jest dużo bardziej praktyczny i jakoś nie tesknie za wanną.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2015, 16:36

Nie jest to trudne, trzeba kupić taką zasłonkę jak tutaj - http://www.sanit-express.pl/kabiny-prysznicow e,radaway,scp.html Tylko należy je odpowiednio dopasować pod wymiar. Oczywiście takie rozwiązania są gotowe do kupienia, ale też trzeba przemyśleć co i jak zainstalować, aby to miało ręce i nogi.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2015, 11:39

Zasłonka może byc też siedliskiem zarazków,więc polecam albo mniejszą wannę i osobno węższy brodzik z kabiną prysznicową,albo rozsuwanym parawanem,wszystko to znajdziecie u nas www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 389

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >