Gość: Siorka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Oleńka D. praktykant |
Sa specjalne farby do drewna, które uwidaczniają jego
fakturę. Sama ich używałam i jestem zadowolona z
efektów. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jadwisia praktykant |
Ja robiłam kiedyś taka małą renowację :) Uzyłam
lakierobejcy w kolorze zielonym... Po usunięciu starego
lakieru pomalowałam tym specyfikiem-- i efekt całkiem
zadowalający :) |
| |
Gość: Novi praktykant |
Witam |
| |
offline kasiak1111 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kowal praktykant
|
|
| |
offline romeczek doświadczony
|
|
| |
offline kot68 inżynier
|
|
| |
offline Rafaello majster
|
Teflonowe lakierobejce są naprawdę wspaniałe, tez miałem problem ale ze starą komodą i powiem szczerze, że było to 3 lata temu a do teraz wygląda niesamowicie. A może powiecie mi coś więcej na temat tych naklejek, jakie one mają zastosowanie? Czy trzeba najpierw zrobić renowację, czy nakleja się bezpośrednio na powierzchnię? |
| |
offline edyta.ka doświadczony
|
Jeśli chodzi o to, o co myślę, że chodzi, to może chodzi o efekt takich "startych" mebli? Czyli może to , że najpierw meble pokrywa się normalną farbą, a potem ściera się je w odpowiednich miejscach papierem ściernym? Ja czytałam taką poradę w jakimś czasopiśmie dla pań. Było też zdjęcie efektu końcowego.. To były meble pomalowane na blady błękit, a spod startej farby prześwitywał kolor i faktura naturalnego drewna. Hm, wyglądało super! ale do tego trzeba być odważnym, no i chcieć posiadać kuchnie w trochę rustykalnym stylu |
|
Jak pomalować meble??
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
- jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...