"może być ona wykonywana tylko powyżej kilku stopni Celsjusza" - co ma znaczyć to zdanie? Bo rozumiejąc je dosłownie oznaczałoby, że stopni musi być kilkanaście. Ale jak kupowałem materiały w hurtowni http://heban.net/ to mi mówili, że wystarczy koło 9-10, chyba że coś pomyliłem... Pytam, bo teraz powyżej 10 stopni to bywa tylko przez moment koło godziny 13-14
offline marcin511 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gagta praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Wagter praktykant |
|
| |
offline tomkis praktykant
|
na pewno jeśli zwyczajnie w tym domu mieszkacie, jest uczęszczany to należy zadbać o odpowiednie zabezpieczenie wszelkich drewnianych elementów na dworze, o dobrej jakości rury do ogrzewania, jeśli instalacje są stare i macie co do nich jakieś wątpliwości. W mieszkaniu jest łatwiej bo w sumie wszystkim zajmuje się w miarę spółdzielnia. Ja mam natomiast taras przy domu i tak się zastanawiam właśnie co po sezonie, jak uważacie jaka izolacja do tarasu byłaby najlepszej jakości? |
| |
Gość: Piotr praktykant |
aby przygotować dom i mieszkanie do zimy należy zaopatrzyć się w dobrą farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz gwoździ śrub śrubek węży zraszaczy donic doniczek podstawek wełn mineralnych i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
| |
Reklamy Google |