Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline redakcja moderator
|
Witaj :) |
| |
Reklamy Google | |
offline sp5es inżynier
|
|
| |
Gość praktykant |
Dziękuję za odpowiedź, mam zamiar samodzielnie przykleić styropian i zatopić w nim siatkę. Tynku kolorowego raczej nie odważę się połozyc samodzielnie. Nie wiem jeszcze czy po zatopieniu siatki zbrojeniowej od razu nakłada się drugą warstwę kleju czy dopiero po jakimś czasie, kiedy siatka z klejem juz zaschnie. Bede wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. |
| |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Radzę przeczesać strony intermnetowe producentów, u
niektórych sa dosć szczególowe instrukcje. |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline sp5es inżynier
|
|
|
Jak samodzielnie wykonać elewację zewnętrzna
«
Powrót do grupy: Robimy izolację cieplną
Ostatnio na forum
- co moze zrobic wata szklana z kontaktem z cialem c... Liczba postów: 13066 Grupa: Robimy izol... sytuacja jest prosta: jak nie wiesz, jak się za to zabrać, to wezwij fachowca
- Ocieplać czy nie Liczba postów: 14 Grupa: Robimy izol... Czy robić ocieplenie teraz zimą na zewnątrz?
- Ile wełny zastępuje styropian? Liczba postów: 9 Grupa: Robimy izol... Styropian jest znacznie lepszy do ocieplania. Mi ekipa z https://remontyelblag.pl odradzała wełnę
- Atlanta Hawks confront roster choices inside wake... Liczba postów: 2 Grupa: Robimy izol... The Atlanta Hawks went into the 2016 NBA Draft with 4 choices nonetheless there was hardly ever a true probability that all 4 gamers would be upon subsequent se...
- jak ocieplic garaż blaszany Liczba postów: 22 Grupa: Robimy izol... Przyłączę się, bo nie chcę zakładać nowego wątku - mam garaż postawiony właśnie i jest ogrzewany. Jaką konstrukcję zastosować, aby go trochę ocieplić? Myślałem....