Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Radex moderator
|
w Polsce prad jest najdrozszy w calej Europie !!! |
| |
offline Pattryk praktykant
|
Przy starym budownictwie jajlelpiej będzie sprawdzało się ogrzewanie które dostarcza ciągle stałą ilość ciepła. Jeśli przykładowo mieszkanie nie jest dobrze ocieplone, plus do tego nieszczelne okna, bardzo dużo ciepła będzie po prostu "uciekało". Najlepszym i najprostszym wyborem będzie ogrzewanie domu gazem. Ustawiasz sobie wybraną przez siebie temperaturę i tyle. Nie musisz wykonywać żadnych dodatkowych czynności czy piecu. Jeśli jesteś zainteresowany takim ogrzewaniem to bardzo dobrą ofertę ma firmahttp://www.baltykgaz.plktóra wykonywała u mnie montaż instalacji i jest również moim dostawcą gazu. |
Ten post był edytowany przez Pattryk dnia: 26 stycznia 2016, 00:57 | |
| |
offline MartynaCon inżynier
|
Jeśli szukacie czegoś w nowym budownictwie to warto sobie
przejrzeć te namiary na Centrum Zana |
Ten post był edytowany przez MartynaCon dnia: 26 stycznia 2016, 12:40 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Kardy94 praktykant
|
|
| |
Gość: michaloiii praktykant |
Ja zdecydowałem się na ogrzewanie kotłem gazowych kondensacyjnym. Nie wychodzi to wszystko, a w czasie ostrych mrozów sprawdza się nie zawodnie. Firma www.komarpol.pl zajęła się montażem i wszystkim co z tym związane. |
| |
offline mazgaj kierownik
|
|
| |
Gość: klimator praktykant |
Ja mieszkam w małym mieszkaniu, ale wynajmowanym w domu jednorodzinnym. Właściciele mają założone ogrzewanie gazowe na zbiornik LPG i ogrzewanie całkiem niedrogo wychodzi. |
| |
offline mołoszxx inżynier
|
|
|
Jak skutecznie ogrzać małe mieszkanie?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
- jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...