Hydroizolacja balkonu jest bardzo wazna szczegolnie dla alergikow. Zapobieganie odplywowi wody do pomieszczen i zapobieganie powstawaniu grzybow to wazne element bezpieczenstwa. Mi fachowcy, ktorzy budowali dom, polecili mi waterblock do izolacji. Zastosowalem i problemu nie mam. Suchutko w przeciwienstwie do sasiadow, ktorzy mecza sie z plesnia.
Gość: Bartek14 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Jeżeli chodzi o podłogę na balkonie myślę,że płytka plaza grande nova w kolorze grafitowym marki poz bruk spełnią egzamin.Jest kapitalny wizualnie,płytka nie jest podatna na zabrudzenia,łatwo zmywa się brud na tych płytkach.Dodatkowo jeżeli mamy w domu dzieci płytka ma działanie antyposlizgowe,dzięki czemu mamy bezpieczeństwo przed ewentualnym wypadkiem naszych pociech. Dzięki nowoczesnej technologii płytki przetrwają wiele lat. |
| |
Reklamy Google | |
offline Drutbud.pl doświadczony
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Jeżeli chodzi o podłogę na balkonie myślę,że płytka
plaza grande nova w kolorze grafitowym marki poz bruk
spełnią egzamin.Jest kapitalny wizualnie,płytka nie jest
podatna na zabrudzenia,łatwo zmywa się brud na |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
Podłoga moim zdaniem to ważny klucz do efektownego wykończenia balkonu czy tarasu. Ja osobiście kupiłem kostkę dekoracyjną granit nova marki poz bruk.Jeżeli chodzi o funkcjonalność nie widać zabrudzeń, dzięki czemu oszczędzamy czas na mycie naszych płytek.Można układać mechanicznie uzyskując atrakcyjne, oryginalne wzory. Plusem jest różnorodność kolorystyczna,więc każdy wybierze swoją wymarzoną kostkę,która dzięki nowoczesnej technologii upiększy nasz taras na długie lata. |
| |
Reklamy Google |