Ogólnie rzecz biorąc elewacja to świetna opcja.
Można za jej pomocą skutecznie odświeżyć wygląd nawet
brzydkiego budynku. Firma z naprzeciwka zastosowała taki
myk i obiekt zmienił się nie do poznania. Co ciekawe
płyty elewacyjne montowali na kołki Mungo, sam z nich korzystałem
jakiś czas temu i są bardzo ok.
Gość: Genio praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Mosteczek85 majster
|
Elewacja jest dobrym rozwiązaniem, żeby ocieplić dom ale też jak dobrze poszukamy to elewacja może bardzo ozdobić nasz dom. Ja ostatnio wydziałem fajną opcję elewacji z drewna. Bardzo fajnie to wyglądało a taką wizualizację zobaczyłem na stronie tej firmy www.ultrawood.pl. |
| |
Reklamy Google | |
offline kasiiiks doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez kasiiiks dnia: 27 stycznia 2018, 17:53 | |
| |
Gość: claytonzq60 praktykant |
|
| |
Gość: nero praktykant |
Sam również zająłem się montażem elewacji w moim domu. Mogę wam polecić firmę www.mocujemy.pl Oferują wiele elementów mocujących. W tym elementy mocujące do elewacji. Jeżeli chcecie mieć solidnie wykonaną elewację to polecam wam przyjrzeć się ich ofercie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: desan praktykant |
|
| |
Gość: DaDfdd praktykant |
|
| |
Gość: Piotr praktykant |
aby szybko zamontować płyty elewacyjne należy nałożyć odpowiednią ilość do tego silikonu polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz listew mat taśm foli sufitów podwieszanych gwoździ śrub śrubek wiertarek pojemników koszy wełn mineralnych klei silikonowych i wiele innych artykułów maja miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|