![]() Gość: Olsen praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Stefan praktykant |
Chciałabym wiedzieć, jak to jest. Z sąsiadem już swojego czasu rozmawiałam - zgodził się i na partycypowanie w kosztach i na wspólne posadowienie "płotu" (słupki i siatka) w linii ogrodzenia. A 2 dni później pojawił się na budowie i przekazał nam wiadomość przez wykonawcę, że nie będzie się dokładał i żebyśmy grodzili się na swoim, bo on może działkę sprzeda i chce mieć całość działki dla potencjalnego klienta, a nie pomniejszoną o te 10 cm po całej linii ogrodzenia. Nie powiem - wkurzył mnie załatwieniem sprawy i dlatego chciałabym wiedzieć jak to jest prawnie. Będę wdzięczna, jak znajdziesz chwilkę czasu, żeby sprawdzić , albo podpowiesz gdzie mogę takie zapisy znaleźć. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Aska praktykant |
|
| |
|
| |
![]() Gość: Aska praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
|
| |
![]() Gość: tim praktykant |
|
| |
![]() Gość: Comarro praktykant |
To że budowa ogrodzenia od strony drogi kwalifikuje się do
zgłoszenia robót wiem jako drogowiec, ale żeby mieć
pewność co dokładnie mówi przepis musiałem poszukać
troszkę w necie i zacytuję: |
| |
offline ![]() Tomek111 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Ogradzamy.com.pl doświadczony
![]() |
|
|
Jak to jest z ogrodzeniem?
«
Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie
Ostatnio na forum
- The Importance of a Good Digital Marketing Agency... Liczba postów: 1 Grupa: Ogrodzenia... In today's digital-first world, the role of a best digital marketing agency is more vital than ever. With evolving algorithms, consumer behavior shifts, and the...
- JB Partner- napęd do bram Liczba postów: 72 Grupa: Ogrodzenia... Co jak co, ale centrale sterujące JB Partner ma na prawdę najwyższej klasy. Ja musiałem się sporo naszukać, aby znaleźć tak porządną robote. W szczególności cho...
- Kostka brukowa Liczba postów: 516 Grupa: Ogrodzenia... On the Internet there are a large number of services that provide services for writing term papers, and to choose the best option you just need to read reviews....
- Czym czyścić kostkę brukową? Liczba postów: 298 Grupa: Ogrodzenia... W kwestii wyboru kostki brukowej polecam natomiast zajrzeć na stronę https://hgs.com.pl/. Mają najlepsze ceny i szeroki wybór, dzięki czemu łatwo wybrać coś do....
- Płot z metalowych sztachet Liczba postów: 2 Grupa: Ogrodzenia... Płot z metalowych sztachet da się spokojnie postawić samemu, o ile masz podstawowe narzędzia i trochę cierpliwości. Najważniejsze to dobrze ustawić słupki, a po...