offline gosiab kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Borynka majster
|
Ej... nie no mnie urzekły te ozdobione krzesła, wyglądają naprawdę bardzo sympatycznie i estetycznie, co roku zapominam o ozdobieniu krzeseł i zawsze orientuje się po świętach że to właśnie o nich zapomniałam oglądając zdjęcia :D heheh więc w tym zapisze w kalendarzu "udekoruj krzesła" hehe |
| |
Reklamy Google | |
offline Kamila_El praktykant
|
Polecam przeczytać artykuł |
Ten post był edytowany przez Kamila_El dnia: 21 grudnia 2011, 14:22 | |
| |
Gość: mania praktykant |
Dekoracje są delikatne, ale od razu człowiek czuje świąteczny klimat :) Ja jeszcze do tego zawsze obstawiam dom poinsecjami. Chciałabym kiedyś mieć czas na udekorowanie vcałego domu tak, jak o tym zawsze marzyłam, ale jakoś nigdy nie mam zbyt wilee czasu więc zawsze ide na łatwiznę i korzystam z gotoqych, dostępnych w sklepach stroików. |
| |
offline schwarzowa kierownik
|
Najważniejsze jest oczywiście udekorowanie choinki ;) Mi najbardziej podobają się szklane bombki, a Wam? Widziałam już w tym roku bardzo szeroki wybór takich ozdób w sklepie Happenings.pl, polecam i Wam się tam rozejrzeć ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
Ja ostatnio starałem się znaleźć fajne ozdoby bożonarodzeniowe w sklepach stacjonarnych, ale wszystko w tym roku wydaje mi się tandetne. Postanowiłem sprawdzić w internecie i znalazłem fajny sklep https://www.e-sas.pl/boze-narodzenie gdzie ostatecznie złożyłem zamówienie z dużą ilością produktów. Mam nadzieję, że szybko je zrealizują bo już prawie grudzień. |
Ten post był edytowany przez kej_say dnia: 24 listopada 2021, 12:20 | |
| |
offline extorro majster
|
Póki co to mnie bardziej interesuje prezent dla dziadka na święta bo pomysłów mam mnóstwo, ale nie mogę sioę na ten jeden konkretny zdecydować. Podpowiecie czym kierować się przy wyborze? |
|
Jak udekorować rodzinne mieszkanie na święta?
«
Powrót do artykułu: Jak udekorować rodzinne mieszkanie na... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Eleganckie i stylowe meble Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza U nas mamy sporo mebli kupiony w Kler i jestem z nich mega zadowolony, są wygodne i bardzo eleganckie. Myślę, że nie da się ich meblami źle urządzić swojego dom...
- Kołki rozporowe - czyli jak bezpiecznie wieszać? Liczba postów: 34 Grupa: Wnętrza Warto mieć w tym celu odpowiednie narzędzia oraz rzecz jasna same kołki także powinny być wysokiej jakości wykonania, od tego zacznijmy.
- Odpoczynek pełen komfortu Liczba postów: 6 Grupa: Wnętrza Dziękuję za ten szczegółowy przewodnik slope 2
- Jakie meble kuchenne wybrać do kuchni? Liczba postów: 190 Grupa: Wnętrza Jeżeli chodzi o mnie, to wiele produktów z drewna, w tym np. deski tarasowe zamawiam w sprawdzonym sklepie internetowego Drewben z najróżniejszymi wyrobami z dr...
- Aranżacje wnętrz w trendzie color drenching Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza