offline ![]() GoldenZone majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Saszka majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() NoNameUser inżynier
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() NoNameUser inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() |
|
| |
![]() Gość: wieczny praktykant |
|
| |
![]() |
|
| |
![]() Gość: plotek praktykant |
|
| |
![]() |
|
|
Jak urządzić dziecięcą sypialnie?
«
Powrót do artykułu: Jak urządzić dziecięcą sypialnię? | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jaki stół wybrać? Liczba postów: 89 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
- Ściany w granacie - pomysł na eleganckie i wysubl... Liczba postów: 7 Grupa: Wnętrza Fajnym rozwiązaniem są płyty MPB - można je zamocować na stelażu w praktycznie dowolnej formie. czy to na całą ścianę czy tylko na część ala działówka. Nowoczes...
- Ciekawa aranżacja wnętrz Liczba postów: 225 Grupa: Wnętrza Gdzie umieścić takie poręcze do ćwiczeń - https://hop-sport.pl/porecze-do-cwiczen, jeśli nie mam specjalnego pomieszczenia na to? Po prostu sypialnia? Bo w poko...
- Blat kuchenny o nowoczesnej strukturze Liczba postów: 30 Grupa: Wnętrza Ja bym jednak wolała polecić się architekta wnętrz. Można oczywiście pytać na forach, ale lepiej, żeby przyjrzał się temu profesjonalista :)
- Meble vintage - czyli meble z duszą Liczba postów: 12 Grupa: Wnętrza Też zastanawiam się nad zakupem używanych mebli i ich odnowieniem. Podobają mi się starszego typu modele kanap, a przecież często wystarczy zmienić obicie, pian...