![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() aurora majster
![]() |
Przyglądnęłam się temu projektowi i nie wydaje mi się, żeby był na nim nadmiar okien. Oczywiście nie jestem projektantką wnętrz, więc moje zdanie jest do podważenia. Myślę, ze jeżeli chcesz uzyskać fachowej opinii, to chyba raczej powinieneś spytać dobrego projektanta wnętrz - taki udzieli ci odpowiednich informacji. Gdybym urządzała mieszkanie, w tym wypadku kuchnie, to pewnie bym się kogoś fachowego poradziła. Z tego co wiem, to n-design.pl ma dobrych specjalistów, więc możesz się z nimi skontaktować - na pewno ci pomogą. |
| |
offline ![]() white majster
![]() |
|
|
Jak urządzić kuchnię ?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Materac piankowy czy sprężynowy Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Użytkownik perer napisał: Zastanawiam się nad kupnem nowego materaca do łóżka 140x200 i nie wiem, czy lepiej wybrać sprężynowy, czy piankowy. W sumie do tej por...
- Wygodna poduszka, jaka? Liczba postów: 83 Grupa: Porady i op... Warto zajrzeć tutaj https://www.kler.eu/pl/c/typ-produktu_po duszka, jeśli ktoś szuka wygodnej poduszki do spania. Mają modele wykonane z różnych materiałów, w t...
- Jak poprawić wygląd piwnicy Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Chcesz tanio poprawić funkcjonalność piwnicy, skup się na prostych trikach, które odmienią klimat piwnicy. Zacznij od oświetlenia – ciepłe, żółte światło z lamp...
- Ogrzewanie podczerwienią opinie Liczba postów: 1 Grupa: Porady i op... Szukam opinii od osób, które faktycznie korzystają z ogrzewania na podczerwień. Teorie już znam – czytałem wiele na ten temat, między innymi artykuł "Czy ogrzew...
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 454 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....