Tak jak w tytule – jak modnie urządzić kuchnię? Czym pokryć ściany? Meble zakupię w firmie Jago Kuchnie, gdyż udziela długoletniej gwarancji, o czym można przeczytać pod adresem http://www.jago-kuchnie.com.pl/gwarancja-jako sci.html a do tego ich projekty strasznie mi się podobają!
offline kej_say fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline AdidarMeble.pl kierownik
|
|
Ten post był edytowany przez AdidarMeble.pl dnia: 30 września 2018, 20:25 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Kapitan kierownik
|
|
| |
offline ProKit.pl doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez ProKit.pl dnia: 7 października 2018, 18:21 | |
| |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
W mieszkaniu urządzonym w stylu skandynawskim, kuchnia z
białymi meblami i żółtą ścianą, może być odgrodzona
ścianką z blatem i półkami. |
| |
Reklamy Google | |
offline boxon fachowiec
|
Właśnie jak decydujemy się na wygładzenie ścian i sufitu, warto pamiętać o tym, że pomieszczenie jest narażone na działanie wilgoci. Są specjalne gruntu, jest też specjalna gładź wapienna ACRYL-PUTZ® RV13 RENOVA. Łatwo się ją nakłada i szlifuje, nie łapie wilgoci, a co za tym idzie pleśni |
| |
offline Piotrek122 inżynier
|
Bardzo dużo dodatków do kuchni znajdziecie na https://www.indelo.pl/ Sklep oferuje ogromny wybór dodatków, do domów. Jeśli chodzi o cenę to również przystępnie. Dodatki w naszych domach pełnią zasadnicza rolę także tak bardzo wazne jest to aby były idealne. |
| |
Gość: soluja praktykant |
W mojej kuchni znalazły się aluminiowe fronty kuchenne. Dzięki nim moja kuchnia wygląda bardzo nowocześnie. Jeżeli też jesteście nimi zainteresowani to skontaktujcie się z firmą www.alumex.koszalin.pl Można na nich polegać. |
| |
offline Kinga Śliwa Art Design praktykant
|
Osoby, które chciałyby urządzić tradycyjny apartament,
mogą wykorzystać wielkoformatowe spieki kwarcowe,
również w kuchni. Powinna być ona w jasnych, ale w miarę
ciepłych odcieniach, z kontrastującymi czarnymi
krzesłami. Całość rozświetli oświetlenie liniowe,
punktowe i żyrandole. |
| |
offline mariss doświadczony
|