Jak urządzić salon? Proszę o pomoc.

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

5 czerwca 2010, 10:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Powiem Ci, że jeżeli chodzi o meble to na współczesnym rynku firmy posiadąją szeroką ofertę. Ja jednak chciałbym polecić Ci parkiety egzotyczne. Mało kto ma teraz takie w domu, więc miałabyś coś zupełnie nowego, niepowtarzalnego :)

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 16 listopada 2015, 15:40
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2010, 12:04

Zgadzam się z tą myślą Beliero, że to miejsce reprezentacyjne ale i najczęściej użytkowane. Sądzę, że najlepsze są najprostsze rozwiązania, dlatego proponowałbym wybrać się do kilku sklepów, zaczynając od IKEA, i posłuchać rozwiązań zaproponowanych przez pracowników. Oni często muszą udzielać takich rad, poza tym są na bieżąco z trendami.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lipca 2010, 20:05

Niekoniecznie najtańsze meble są najlepszym rozwiązaniem. Właśnie dlatego,że jest to miejsce reprezentatywne,powinniśmy zadbać o to aby było szczególnie ładnie i zadbane. Wyposażmy je w odpowiednie meble,nie takie z supermarketu.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2010, 14:54

Być może to będzie inspiracją do aranżacji salonu. salon-na-miare.pl Polecam także zapoznanie się z innymi wydaniami magazynu Twój Komfort, w którym specjaliści doradzają co warto wybrać, co jest modne i na co należy uważać.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 16 listopada 2015, 15:44
Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2010, 18:34

Ja jestem zdania, że aranżacja salonu jest kwestią indywidualną;) Myslę ze zalezy w duzej mierze od gustu. Np. ja bardzo lubie fiolety i intensywne kolorki, a ktos inny wybierze jakies delikatną kośc słoniową;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2010, 19:50

Ciekawy konkurs :-) Niestety nie mam się za bardzo czym pochwalić, więc i szansa na nagrodę jest niewielka ;-) Trudno jest coś doradzić też tak coś na odległość. Ale myślę, że warto po prostu poszukać inspiracji na jakichś stronkach internetowych. Na n-design.pl jest sporo ładnych projektów, może się zainspirujesz :-)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 sierpnia 2010, 19:05

Najlepiej po prostu zmienic totalnie kolory scian, to zwykle pomaga;)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2010, 16:38

Użytkownik Eccelent napisał: Najlepiej po prostu zmienic totalnie kolory scian, to zwykle pomaga;)

Taki zabieg oczywiście może całkowicie odmienić i odświeżyć charakter wnętrza, to fakt. Mimo to doradzałbym jednak zachowanie pewnej ostrożności, gdyż w przypadku niezbyt trafnego wyboru możemy zafundować sobie zmianę na gorsze i tym bardziej nie będziemy zadowoleni...

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2010, 21:37

Sa teraz dostępne programy do projektowania wnętrz, więc mozemy sprawdzic swoje pomysły i zmniejszyc ryzyko nietrafionych pomysłów.
Ja własnie jestem po malowaniu meszkania, uff.., i nieskromnie muszę powiedziec, ze moje pomysły z nowymi kolorami sa boskie, mieszkanko wyglada duzo lepiej, a ja jestem z siebie dumna. :D

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2010, 13:42

To ja podłączę się do zabawy, obiecuje, że jeżeli wygram nie zabiorę całej firmy:) Kolorystykę ścian, tekstyliów(dywan, zasłony)proponuję ciemnofioletowa/oliwkowa. Meble(kanapa narożnikowa, fotel, stół, regał..etc)pozostające w jasnych odcieniach np. beżu, ecru. Można też spróbować z jasnym drewnem. Stosowny projekt możemy wykonać w każdym sklepie, ale potrzebujemy Ciebie do konsultacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 392

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >