offline ![]() rafi doświadczony
![]() |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 16 listopada 2015, 15:40 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() marymontka praktykant
![]() |
Zgadzam się z tą myślą Beliero, że to miejsce reprezentacyjne ale i najczęściej użytkowane. Sądzę, że najlepsze są najprostsze rozwiązania, dlatego proponowałbym wybrać się do kilku sklepów, zaczynając od IKEA, i posłuchać rozwiązań zaproponowanych przez pracowników. Oni często muszą udzielać takich rad, poza tym są na bieżąco z trendami. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Eccelent kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Ekspert_Komfortu praktykant
![]() |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 16 listopada 2015, 15:44 | |
| |
offline ![]() Listwy-Dekoracyjne praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() panstarosta majster
![]() |
Ciekawy konkurs :-) Niestety nie mam się za bardzo czym pochwalić, więc i szansa na nagrodę jest niewielka ;-) Trudno jest coś doradzić też tak coś na odległość. Ale myślę, że warto po prostu poszukać inspiracji na jakichś stronkach internetowych. Na n-design.pl jest sporo ładnych projektów, może się zainspirujesz :-) |
| |
offline ![]() Eccelent kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Ekspert_Komfortu praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() bazyliszek inżynier
![]() |
Sa teraz dostępne programy do projektowania wnętrz, więc
mozemy sprawdzic swoje pomysły i zmniejszyc ryzyko
nietrafionych pomysłów. |
| |
offline ![]() Doradca IKEA-Warszawa doświadczony
![]() |
To ja podłączę się do zabawy, obiecuje, że jeżeli wygram nie zabiorę całej firmy:) Kolorystykę ścian, tekstyliów(dywan, zasłony)proponuję ciemnofioletowa/oliwkowa. Meble(kanapa narożnikowa, fotel, stół, regał..etc)pozostające w jasnych odcieniach np. beżu, ecru. Można też spróbować z jasnym drewnem. Stosowny projekt możemy wykonać w każdym sklepie, ale potrzebujemy Ciebie do konsultacji. |
|
Jak urządzić salon? Proszę o pomoc.
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 98 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 196 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...