offline rafi doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 16 listopada 2015, 15:40 | |
| |
Reklamy Google | |
offline marymontka praktykant
|
Zgadzam się z tą myślą Beliero, że to miejsce reprezentacyjne ale i najczęściej użytkowane. Sądzę, że najlepsze są najprostsze rozwiązania, dlatego proponowałbym wybrać się do kilku sklepów, zaczynając od IKEA, i posłuchać rozwiązań zaproponowanych przez pracowników. Oni często muszą udzielać takich rad, poza tym są na bieżąco z trendami. |
| |
Reklamy Google | |
offline Eccelent kierownik
|
|
| |
offline Ekspert_Komfortu praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 16 listopada 2015, 15:44 | |
| |
offline Listwy-Dekoracyjne praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline panstarosta majster
|
Ciekawy konkurs :-) Niestety nie mam się za bardzo czym pochwalić, więc i szansa na nagrodę jest niewielka ;-) Trudno jest coś doradzić też tak coś na odległość. Ale myślę, że warto po prostu poszukać inspiracji na jakichś stronkach internetowych. Na n-design.pl jest sporo ładnych projektów, może się zainspirujesz :-) |
| |
offline Eccelent kierownik
|
|
| |
offline Ekspert_Komfortu praktykant
|
|
| |
offline bazyliszek inżynier
|
Sa teraz dostępne programy do projektowania wnętrz, więc
mozemy sprawdzic swoje pomysły i zmniejszyc ryzyko
nietrafionych pomysłów. |
| |
offline Doradca IKEA-Warszawa doświadczony
|
To ja podłączę się do zabawy, obiecuje, że jeżeli wygram nie zabiorę całej firmy:) Kolorystykę ścian, tekstyliów(dywan, zasłony)proponuję ciemnofioletowa/oliwkowa. Meble(kanapa narożnikowa, fotel, stół, regał..etc)pozostające w jasnych odcieniach np. beżu, ecru. Można też spróbować z jasnym drewnem. Stosowny projekt możemy wykonać w każdym sklepie, ale potrzebujemy Ciebie do konsultacji. |
|
Jak urządzić salon? Proszę o pomoc.
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Meble tapicerowane Liczba postów: 192 Grupa: Najnowsze t... Meble na wymiar doskonale sprawdzają się w niestandardowych przestrzeniach, takich jak małe mieszkania i poddasza ze skosami. Jeżeli szukacie sprawdzonego produ...
- Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 14 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
- Które meble biurowe? Liczba postów: 646 Grupa: Najnowsze t... Di Volio to sklep, gdzie znajdziesz biurka z elektryczną regulacją wysokości i możliwością zapamiętania trzech ustawień. Pracuj wygodnie i zadbaj o ergonomię sw...
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 226 Grupa: Najnowsze t... A co powiesz na te modele https://madar24.pl/meble/lozka/lozka-200 x200/? Estetyczne i funkcjonalne. Nowoczesny design pasujący do każdej aranżacji, duża powierz...
- ogród zimowy - aranżacja Liczba postów: 10 Grupa: Najnowsze t... Marzysz o ogrodzie zimowym, który zachwyci swoją estetyką i funkcjonalnością? Sprawdź ofertę Conflo https://conflo.pl/ogrody-zimowe. To firma z ponad 15-letnim....