Chciałbym zmienić wygląd swojego salonu. Nie mam żadnego pomysłu. Wiec zadaję wam pytanie. Niech to będzie mini konkurs. Wysyłajcie wasze propozycje aranżacji salonu(mile widziane zdjęcia). Najlepsza propozycja(jeśli będzie mi odpowiadała i ją zastosuję) będzie nagrodzona. Pomysłowadca będzie zaproszony na dobry obiadek właśnie w tym salonie:-)
offline BeatBoxer8 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline aurora majster
|
Wszystko zależy od upodobania. Jeżeli lubisz nowoczesne wnętrza, to znajdziesz w sieci mnóstwo aranżacji, które będą Ci odpowiadały. Bardziej tradycyjne, stylowe czy antyczne tez się znajdą, ale pewnie w mniejszych ilościach. Szkoda, że nie ma planu, można by było coś doradzić. |
| |
Gość: Myszka praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline loza doświadczony
|
A może przydałaby ci się porada specjalisty. Jak nie masz pomysłu, a chcesz coś fajnego wymyślić, to spokojnie można by się było na takie usługi pokusić. Z tego co wiem, to n-design.pl ma bardzo dobrych projektantów, znają się na rzeczy, są na bieżąco z trendami. Można mieć pewność, że coś fajnego wymyślą. Zresztą na stronie mają aranżacje, więc można sobie zerknąć i ocenić. |
| |
Gość: agnieszka.32 praktykant |
Wątek co prawda nowy nie jest, ale widziałam w weekend salon przyjaciółki już po remoncie i jestem pod jego wielkim wrażeniem. Na ścianach miała jeden z systemów zdobień magnata. Nie zdawałam sobie sprawy, że tak fajnie będzie wyglądał po remoncie. A tu proszę taka niespodzianka. |
| |
Gość: ewelina77 praktykant |
|
| |
offline white majster
|
mnie też się wydaje, że wszystko zależy od tego, co chcesz mieć w tym swoim pokoju, czy zależy ci na tym, żeby wnętrze było nowoczesne, czy może bardziej klasyczne, ale wiesz myślę, że jak już się zastanowisz nad tym, co chcesz mieć w pokoju, to możesz poszukać inspiracji w sieci, jak sobie urządzić mieszkanko np możesz zajrzeć tutaj www.facebook.com/MyinPL moim zdaniem pomysły, które można tam znaleźć są naprawdę super;) |
| |
Gość: Beliero praktykant |
Salon to chyba jedno z najważniejszych miejsc w domu, bo i reprezentatywne i najbardziej używane "na co dzień", więc powinien być wyjątkowy. Na stronie z wirtualnymi wizytami można znaleźć różne aranżacje, a wybierając najlepszą przekonać się jak różnie ludzie wybierają: http://xrl.us/SalonKonfrontacja prawie każdy ma inną wizję swojego salonu - jedne trafione inne zdecydowanie mniej... ;) |
|