offline dorotka60 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline dorotka60 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline berdin22 praktykant
|
Niektóre komplety dla dzieci są świetne :) |
| |
offline Alusia majster
|
|
| |
offline maja83 inżynier
|
Teraz w wielu sklepach takie meble dla dzieci można kupić. Szczególnie fajnie według mnie prezentują się łóżka takie jak np. tutaj http://martimeble.pl/14-lozka-dla-dzieci-dzie ciece. Kolorowe, bajkowe, często w formie łóżka piętrowego lub antresoli. Za moich czasów tak fantastycznych rzeczy nie było :) Wystarczy takie łóżko oraz trochę dekoracji, a bajkowy pokój dla dziecka stworzymy bez problemu. |
| |
Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
Moim zdaniem najlepiej byłoby urządzić sypialnię dla
dziecka w przytulnej kolorystyce ścian, dać jasną
podłogę oraz mebelki. Po jakimś czasie i tak wymienimy
ten zestaw wraz z tym jak dziecko będzie rosło, polecam
teraz poszukać fajnych promocji na meble dla dzieci i nie
tylko w dobrych sklepach internetowych. |
|
Jak urządzić sypialnie dla dziecka?
«
Powrót do artykułu: Jak urządzić sypialnie dla dziecka? | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
- Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
- Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
- Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...