offline ![]() Aleksandrasmajli kierownik
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: groszka7878 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Kumpla praktykant |
Tez chyba najpierw zaczęłabym od inspiracji w google, bo
zdjęciowo to jest kopalnia wiedzy. |
| |
offline ![]() Meblonista doświadczony
![]() |
35m2 salon daje szerokie możliwości aranżacji, która
jest zależna od powierzchni całego mieszkania, co
zamierzamy robić w salonie i ilu gości przyjmować. Czy
salon ma służyć wyłącznie jako miejsce do wypoczynku,
czy ma być połączony z jadalnią? Jeżeli chcemy
przyjmować często dużą ilość gości, to trzeba
zapewnić dużo miejsc do siedzenia. No i oczywiście jaki
styl lubimy? Nie zawsze warto koncentrować się na tym, co
jest modne w danym roku lub co innym się podoba. To my
codziennie będziemy korzystać z salonu, dlatego musimy
dobrze się w nim czuć. |
| |
offline ![]() patekz inżynier
![]() |
35 metrów to sporo przestrzeni, którą można fajnie zaaranżować. Przy takiej powierzchni można wykorzystać np. dekorację ścian, bo mają dużą powierzchnię. Ja u siebie robiłem starą cegłę bruk-betu. Ma wymiary 28,5x6, grubość 1,5 cm, co sprawia, że bardzo prosto się układa i można to zrobić samemu. Dodatkowo ta powierzchnia jest taka, że nie według mnie nie łapie zabrudzeń. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Webarchitekci praktykant
![]() |
Z całą pewnością postaw na rozwiązania minimalistyczne
i produkty naturalne. |
|
Jak urządziliście salon? Szukam pomysłów na 35 metrów
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Jak zastrzec dowód Liczba postów: 3 Grupa: Porady i op... Tak, spokojnie da się to załatwić. Nie trzeba mieć konta w banku ani korzystać z żadnych konkretnych usług. Najlepiej wejść na stronę https://zastrzegam.pl – ta...
- Rrzetelny wykonawca Liczba postów: 1 Grupa: Porady i op... Cześć, potrzebuję namiary na wykonawcę, który zaprojektuje od podstaw i wykona drewnianą garderobę z wysuwanymi elementami.
- Ubezpieczenie Liczba postów: 226 Grupa: Porady i op... Decyzja o zakupie ubezpieczenia samochodu powinna być dobrze przemyślana i oparta na porównaniu różnych ofert dostępnych na rynku. Korzystanie z platform online...
- Firma w Anglii - szukam informacji Liczba postów: 27 Grupa: Porady i op... Ja ogólnie bardzo bym chciała zamieszkać kiedyś w Anglii i otworzyć tam firmę. A najbardziej oczywiście marzy mi się Londyn. Czytałam ostatnio na stronie https:...
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 132 Grupa: Porady i op... Zdecydowanie warto tutaj zwrócić uwagę na biuro rachunkowe w Mysłowicach MDA Consulting Group , ponieważ ta firma oferuje usługi na wysokim p...