offline Aleksandrasmajli kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: groszka7878 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kumpla praktykant |
Tez chyba najpierw zaczęłabym od inspiracji w google, bo
zdjęciowo to jest kopalnia wiedzy. |
| |
offline Meblonista doświadczony
|
35m2 salon daje szerokie możliwości aranżacji, która
jest zależna od powierzchni całego mieszkania, co
zamierzamy robić w salonie i ilu gości przyjmować. Czy
salon ma służyć wyłącznie jako miejsce do wypoczynku,
czy ma być połączony z jadalnią? Jeżeli chcemy
przyjmować często dużą ilość gości, to trzeba
zapewnić dużo miejsc do siedzenia. No i oczywiście jaki
styl lubimy? Nie zawsze warto koncentrować się na tym, co
jest modne w danym roku lub co innym się podoba. To my
codziennie będziemy korzystać z salonu, dlatego musimy
dobrze się w nim czuć. |
| |
offline patekz inżynier
|
35 metrów to sporo przestrzeni, którą można fajnie zaaranżować. Przy takiej powierzchni można wykorzystać np. dekorację ścian, bo mają dużą powierzchnię. Ja u siebie robiłem starą cegłę bruk-betu. Ma wymiary 28,5x6, grubość 1,5 cm, co sprawia, że bardzo prosto się układa i można to zrobić samemu. Dodatkowo ta powierzchnia jest taka, że nie według mnie nie łapie zabrudzeń. |
| |
Reklamy Google | |
offline Webarchitekci praktykant
|
Z całą pewnością postaw na rozwiązania minimalistyczne
i produkty naturalne. |
|
Jak urządziliście salon? Szukam pomysłów na 35 metrów
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 147 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...
- czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3761 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 88 Grupa: Porady i op... Jeśli chodzi o księgowość to warto skorzystać z https://maps.app.goo.gl/7YSogmZS9cdA8RzG A . Moim zdaniem to jest bardzo dobra oferta dla wielu osób.