offline azja praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gonzo_77 doświadczony
|
Niedawno weszła w zycie nowelizacja ustawy prawo budowlane znoszaca obowiazek ubiegania sie o pozwolenie na budowe. Teraz wystarczy tylko zglosić budowę w starostwie i po 30 dniach mozna zaczać budować. Co sie zmieniło, dobrze jest opisane na: http://budujemy-sie.pl/?p=194 , duzo wartych uwagi faktów - generalnie jest łatwiej. |
| |
Reklamy Google | |
offline azja praktykant
|
Dzięki za info, ale i tak większość dokumentów muszę
dostarczyć do starostwa, a z tego co wyczytałam to zanim
ta ustawa sie uprawomocni musi minąć chyba pół
roku(niech ktoś mnie poprawi jesli się mylę:). Dobrze,
że bedzie łatwiej, ale może ktoś już teraz chciałby
umilic mi życie i załatwić za mnie papierkową robotę:>
chętnych proszę o kontakt:) |
| |
Gość: Pozwolenia bud praktykant |
Jestesmy firma z duzym doswiadczeniem na rynku
nieruchomosci, |
| |
Gość: pnb.waw.pl praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline zespolprojektowy praktykant
|
Zajmujemy się uzyskiwaniem pozwoleń na budowę na terenach
przyszłej strefy kopalni odkrywkowej. |
| |
Gość: Pośrednictwo Budowlane praktykant |
Kupno działki - gruntu pod inwestycję |
| |
Gość: Okolice_Warszawy praktykant |
|
| |
offline tomek133 majster
|
Jak chcecie się dowiedzieć co robić w przed kupnem działki wejdźcie na [www.mgprojekt.com.pl/blog/zakup-dzialki/#axzz2lvqFuaOZ]www. mgprojekt.com.pl/blog/zakup-dzialki/#axzz2lvqFuaOZ] . To bardzo fajny artykuł, który pomógł mi jak sam miałem podjąć decyzję o działce. |
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 27 lutego 2015, 10:55 | |
| |
Gość: grazyna777 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 27 lutego 2015, 11:00 | |
|
Jak uzyskać pozwolenie na budowę domu
«
Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom
Ostatnio na forum
- Gdzie kupić projekt domu w okolicach Lublina ??? Liczba postów: 53 Grupa: Zanim wybud... W Lublinie odnotowano wzrost liczby turystów, co przekłada się na lepsze wyniki dla lokalnego sektora hotelarskiego i gastronomicznego. Ten pozytywny trend ma k...
- rozbiórka domu Liczba postów: 33 Grupa: Zanim wybud... Rok temu otrzymaliśmy w spadku dom, ale niestety był w bardzo złym stanie, a na posesji znajdowała się także stara stodoła. Zdecydowaliśmy się na wyburzenie wsz...
- reklama na granicy Liczba postów: 39 Grupa: Zanim wybud... Też właśnie szukam drukarni oferującej wydruk banera. Znacie może jakąś solidną firmę z niezłymi cenami?
- Zakup działki na stanowisku archeologicznym Liczba postów: 22 Grupa: Zanim wybud... Trzymaj namiary - https://pogotowiearcheologiczne.pl/ Też mieliśmy ogarniany taki temat. To było konieczne. Ogarnęli robotę, ale przede wszystkim papiery, przed...
- Budowa domu ,a działka rolna? Liczba postów: 21 Grupa: Zanim wybud... Oczywiście że można budować, pod warunkiem że gmina zmieni przeznaczenie terenu w planie miejscowym o co ( zmiana planu ) możesz wnioskować. Trochę to potrwa. P...