Jak wbić gwóźdź w ceramikę

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

20 października 2008, 12:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Muszę przytwierdzić folię do ceramiki. Można to tak zrobić jeśli nawet hartowane gwoździe się gną? Możecie pomóc i powiedzcie co mam zrobić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 sierpnia 2011, 10:51

jedne z najlepszych narzedzi z jakimi mialem do czynienie to narzedzia BAHCO
maja ogromny wybor i sa nie zawdone,
maja np:

Piły Taśmowe
Brzeszczoty maszynowe
Wiertła otworowe
Brzeszczoty: bagnetowe, do wyrzynarek
Pilniki ręczne
Frezy obrotowe
Klucze
Nasadki i akcesoria
Wiertła
Młotk
Narzędzia ogrodnicze

i wiele innych

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2011, 12:31

reklamujac firme pomogles przy wbijaniu gwozdzia, proponuje nawiercic delikatnie cegle duzo mniejszym wiertlem i zadzialc, ale po co wbijac gwozdzia nie lepiej wkret dybel alb cos innego? poza tym w ceramice bywa pustka wiec ten gwozdz sie nie edzie trzymac za dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2011, 12:54

sa specjalne lateksowe kleje które podtrzymują wszystko. no ale co małe wiertło małe obroty polewać to wodą i tyle..

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2011, 13:49

No bardzo pomógł ;/ Ja jak przyklejałem lustro na płytki to właśnie takim klejem lateksowym. Bałem się że odpadnie, ale trzyma się niesłychanie dobrze

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2011, 21:44

wbijanie gwoździ w ceramike jest ni mniej ni wiecej tylko dziwne, tak jak mówią, kleje

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2011, 09:31

tutaj poznacie opinie Ambasadorów Bahco - http://bahco.pl/ (Ambasadorom gratulujemy)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 listopada 2011, 10:57

szukasz czegos fajnego?
zabacz mlotek bahaco
https://www.facebook.com/video​/video.php?v=13263903350532 5

Zgłoś | Cytuj | Link

9 grudnia 2011, 15:39

W ceramikę raczej nie wbija się gwoździ, co najwyżej wierci się otwory.
Nie widziałem aby udało się komuś coś wbić w płytkę np. łazienkową tak aby płytka pozostała cała.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2011, 11:52

zwyciezka konkursu bahco http://www.youtube.com/user/AmbasadorBahco

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 372

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >