Gość: Charlesatmox praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline jan67 majster
|
Zgadzam się z Wami że dobry i solidny zamek to podstawa każdych drzwi , już się o tym sam przekonałem bo niedawno miałem włamanie do domu przez beznadziejny zamek który można było otworzyć w kilka sekund. Postanowiłem poszukać firmy która się w tym specjalizuje i znalazłem w Warszawie http://www.atwsecurex.com.pl/zamki.html jeszcze drzwi u nich tez wymieniłem:) |
| |
Reklamy Google | |
offline Starefutryny praktykant
|
montaż zamka warto zlecić profesjonalnej firmie, gdyż zazwyczaj to najsłabsza strona drzwi, przy dobrym doborze rozety z klasy C i zamka z klasy C możemy czuć się bezpiecznie, jeśli już ktoś koniecznie chce sam montować polecam dobre wkładki Winkhaus czy Wilka, Ale nigdy nie kupujmy tanich drzwi chińskich, strata pieniędzy i zero bezpieczeństwa. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
Moim zdaniem warto postawić na stalowe drzwi zewnętrzne Thermo65, które dostępne są w klasie przeciwwłamaniowej RC 2, do tego zastosowana w ich przypadku zamek z ryglowaniem w 5 punktach. Ich współczynnik przenikania ciepła UD wynosi nawet 0,87 W/(m2K) oraz pod względem wykończenia i deasginu również nie ma się do czego przyczepić. Piękne drzwi za rozsądne pieniądze. |
| |
Gość: Pay Day Loans praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Buy An Essays praktykant |
|
| |
Gość: Loan Cash praktykant |
|
|
Jak wybrać bezpieczne, antywłamaniowe drzwi zewnętrzne?
«
Powrót do artykułu: Jak wybrać bezpieczne, antywłamaniowe drzwi... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Najnowszy grzejnik łazienkowy Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Stylowe, solidne i dostępne w różnych rozmiarach grzejniki łazienkowe znajdziesz w ofercie Oltens - https://oltens.com/pl/grzejniki-lazienko we. Dlatego warto za...
- Praktyczne rozwiązanie - grzejnik łazienkowy z lus... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Akurat jeśli rozglądasz się za wyborem solidnego i nowoczesnego grzejnika łazienkowego, to na pewno warto będzie zapoznać się z ofertą Oltens u których opcji ni...
- Odpady budowlane – rodzaje, jak sobie z nimi radzi... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re...
- Czy profesjonalne ubranie robocze ma jakieś znacze... Liczba postów: 77 Grupa: Budowa i re... Profesjonalne ubranie robocze, zwłaszcza w dziedzinach wymagających wzmocnionej ochrony i rozpoznawalności, jest niesamowicie ważne. Nie tylko zapewnia bezpiecz...
- Podłoga na gruncie w domu bez podpiwniczenia - jak... Liczba postów: 19 Grupa: Budowa i re...