offline ![]() m.trybulec kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Japon fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: hellen praktykant |
Mi doradzali w hurtowni Leszczyński, bo za bardzo się na tym nie znam, ale doradzili mi dobrze, bo kostka wyglada bardzo ładnie. Wybrałem akurat granitową, bo jak dla mnie jest ładniejsza niż taka zwykła brukowa. |
| |
![]() Gość: mrówiński praktykant |
Ja kostkę kupowałem w hurtowni kruszyw Radosława Kameckiego w Elblągu.Jego pracownicy ją u mnie układali i naprawdę bardzo szybko im poszło. Brawa za taką sprawność i doświadczenie. |
|
Jak wybrać kostkę brukową?
«
Powrót do artykułu: Jak wybrać kostkę brukową? | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Jakie płyty tarasowe 2 cm wybrać na ganek? Liczba postów: 2 Grupa: Ogród i dzi...
- Altany i meble ogrodowe Liczba postów: 25 Grupa: Ogród i dzi... Ogród to nie tylko miejsce do pracy, ale przede wszystkim przestrzeń relaksu. Wygodne fotele, narożniki i leżaki pozwalają stworzyć komfortową strefę wypoczynku...
- Rehabilitacja w basenie możliwa jest, również w ty... Liczba postów: 9 Grupa: Ogród i dzi... Rehabilitacja w basenie, nazywana również hydroterapią, to skuteczna i popularna forma terapii fizycznej, która wykorzystuje właściwości wody do leczenia różnyc...
- Siłownia zewnętrzna czyli sport na świeżym powietr... Liczba postów: 37 Grupa: Ogród i dzi... Szybkość, zwrotność i reakcja na boisku to kluczowe elementy gry, które decydują o skuteczności zawodnika. Wspomaganie treningu odpowiednią suplementacją, taką....
- Jaki rodzaj mebli ogrodowych wybrać? Meble ogrodow... Liczba postów: 9 Grupa: Ogród i dzi... Wspólne chwile spędzone na świeżym powietrzu zasługują na odpowiednią oprawę. Stół ogrodowy może stać się sercem ogrodu, w którym odbywają się przyjęcia, rodzin...