Jak wybrać odpowiedniego projektanta wnętrz?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

1 grudnia 2008, 12:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie. Właśnie chciałabym dokonać zmian w swoim mieszkanku. Czy mogli byście mi poradzić jak należy wybrać odpowiedniego projektanta wnętrz? Czym powinnam się kierować?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2010, 14:11

Odpowiedni projektant powinien mieć przedewszystkim doświadczenie. Zapytaj o to czy wykonywał podobne projekty i czy może pokazać efekty swojej pracy. Jeśli widac, że jest żetelny to możesz go wybrać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2012, 10:20

Bardzo dobre rady jak wybrać projektanta znajdziesz w artykule : http://emdesi.wordpress.com/2012/10/14/czy-projektant-wnetrz -to-luksus/

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2012, 13:24

najlepiej szukać kogoś z polecenia. ja przypadkiem zupełnie trafiłam na n-design. bardzo fajne projekty mają, przejrzyj sobie ich galerię na www i fejsbuku.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2012, 14:38

Jeżeli szukasz dobrego projektanta wnętrz,to w pierwszej kolejności rozejrzałbym się za różnymi opiniami na forum,a tych nie brakuje. Dopiero po ich zebraniu,na tej podstawie wybierz kogoś odpowiedniego.

www.StudioSwiatla.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 grudnia 2012, 13:25

Użytkownik Gość: telefrenia napisał: najlepiej szukać kogoś z polecenia. ja przypadkiem
zupełnie trafiłam na n-design. bardzo fajne projekty
mają, przejrzyj sobie ich galerię na www i fejsbuku.

Przed wyborem firmy warto zerknąć na zakres prac, materiały, ceny itd. Oczywiście opinie na forach też dobre źródło informacji o firmie. A wybór firmy DecoRoom, N-Design, czy innej powinien być poparty spokojną analizą.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2012, 23:23

Życzymy wszystkim wesołych i udanych świąt, pozdrawiamy mistrzowie szeptów.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2012, 22:35

Polecam przejrzenie ofert i portfolio poszczególnych biur. Nieodzowna będzie rekomendacja kogoś znajomego. A co to opinii na forach - różnie to bywa :)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2013, 10:31

trzeba zwrócić uwagę na jego doświadczenie i portfolio, to jest najważniejsze, chociaż ja np. korzystam z gotowych aranżacji i dodaję zawsze coś od siebie, jest to znacznie tańszy sposób, ostatnio kupiłem meble do biura z gotowej aranżacji, na ścianę dałem fototapetę i wszystko prezentuje się bardzo profesjonalnie

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2013, 10:05

To fakt,podczas wyboru projektanta wnętrz,należy zwrócić uwagę na kilka elementów jak jego doświadczenie,styl pracy czy też same opinie na jego temat,to chyba zdecydowanie najważniejsze.

www.Goliat-Importer.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19413 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 329

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >