Jak na razie dobrze oceniam współpracę z hurtownią Swatt -swatt.pl. Nie jest to przypadkowa firma ale oddział Polskiej Ekologii, która już w latach 90 zaczęła tego typu energooszczędne rozwiązania na krajowe podwórko wprowadzać. Głównie zamawiam u nich części do instalacji solarnych, ale mają też pompy ciepła czy kotłownie hybrydowe w ofercie, jest z czego wybierać.
Gość: mirek557 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ddaarroo praktykant |
Niedawno zasobniki multifunkcyjne do systemu solarnego zamawiałem przez serwis swatt.pl i jestem zadowolony z jakości. Jak to się mówi – towar zgodny z opisem. Mają ofertę hurtową, ale można też u nich robić zakupy w detalu. Miła, życzliwa obsługa, bardzo fajnie mi co do zasobników doradzili, dobrze, że się na nich zdałem w temacie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: grys praktykant |
Jeśli o mnie chodzi i moją firmę instalacyjną to w dużej części zakupy robię w hurtowni Swatt -swatt.pl. To jest oddział Polskiej Ekologii, sprawdzona firma, nie są jakimś przypadkowym hurtownikiem sprzedającym chińskie falsyfikaty. Największe doświadczenie mam w przypadku pomp ciepła, ale można się też u nich zaopatrzyć w fotowoltaikę i kolektory słoneczne. |
| |
Gość: kamil7574 praktykant |
Zadowolony jestem z pierwszych zamówień na hybrydy jakie zrealizowałem przez stronę swatt.pl. Dobrze prowadzona hurtownia z szeroką gamą rozwiązań. Nie ograniczają się tylko do solarów, czy tylko do pomp ciepła tak jak inne hurtownie które znam, mają bardziej kompleksowe podejście. W jednym miejscu można znaleźć praktycznie wszystko co jest przy instalacji niezbędne. |
| |
Gość: makrok praktykant |
Od paru miesięcy głównie zamawiam poprzez serwis swatt.pl. Dobrze prowadzona hurtownia, to jest tak w ogóle oddział Polskiej Ekologii, także znanej i doświadczonej firmy która jako pierwsza w branży solarów w Polsce w ogóle zaczęła działać. Szybki kontakt, odbierają telefony, odpisują na maile, oby tak było dalej. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: edgar2321 praktykant |
Ostatnio zaczęliśmy do firmy zamawiać fotowoltaikę z hurtowni Swatt i jest w porządku. Mają szybkie terminy realizacji zamówień, nawet jeśli potrzebujemy większej ilości urządzeń to nie robią problemów z jakimiś opóźnieniami. Dobre doradztwo, prowadzą szkolenia dla instalatorów, jest kompleksowo. Dobra, dedykowana oferta właśnie pod potrzeby firm które zajmują się montażem systemów. |
| |
Gość: fulio praktykant |
Jeżeli zdecydowaliście się na fotowoltanikę to musicie rozejrzeć się za jak najlepszą firmą, która zajmuje się instalacjami fotowoltaicznymi. Ja osobiście polecam wam skontaktować się z https://pgef.eu/ Na nich można w pełni polegać. |
| |
Gość: arturss praktykant |
My będziemy korzystać z usług tej firmy https://pgmpv.pl/, znajomi nam polecili. Firma przeprowadza audyt fotowoltaiczny, na jego podstawie ocenia się sytuację, czas i koszty instalacji. Wiem że pomagają też w dotacjach, znajomym wszystko wyjasnili na temat tej dotacji Twój Prąd. |
| |
Gość: stolikowskii praktykant |
My zbudowaliśmy własną instalację fotowoltaiczną w swoim domu, oszczędności są ogromne, a wszystko to dzięki firmie COMEKO http://comeko.pl/index.php?go=services# ze Szczecina. Spisali się doskonale, montaż zajął 2 dni, więc mega szybko, do tego formalności też w dobrym terminie załatwiliśmy, no i mają super ceny, polecam. |
| |
offline Krystian1980Pl fachowiec
|
Myślę, że warto skonsultować się z ekspertem. Pod uwagę musisz wziąć m.in. typ oraz orientację dachu i miejsce instalacji. Ja posiadam panele słoneczne na dachu i jestem bardzo zadowolony z tego rozwiązania. Instalacją fotowoltaiczną zajęła się firma www.vitovolt.pl . |
Ten post był edytowany przez Krystian1980Pl dnia: 21 stycznia 2020, 12:52 | |
|