Jak wybrać właściwy materiał na parapet?

« Powrót do artykułu: Jak wybrać właściwy materiał na... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

12 czerwca 2017, 15:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja tam preferuję stalowe parapety, zawsze dobrze wyglądają

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2017, 15:08

Ja ostatnio zainwestowałem w parapety PCV, które zakupiłem od www.grafitolkusz.pl
Był to świetny pomysł, ponieważ są bardzo wytrzymałe, wyglądają całkiem elegancko a przede wszystkim są warte swojej ceny! :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2017, 14:16

Wiele zależy od tego ile jesteśmy w stanie przeznaczyć na zakup parapetu, jeżeli możemy sobie pozwolić na nieco więcej- polecam zdecydowanie parapety wykonane z kamienia naturalnego w tym marmuru lub granitu. Prezentują się naprawdę pięknie.

www.PlytaArchitektoniczna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2017, 20:31

Kamienne parapety nigdy się nie zniszą. Ja od lat mam takie od http://www.grantur.pl/ i żadnych usterek a i prezentyją się idealnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2017, 13:09

Bez względu na materiał z jakiego wykonany jest parapet warto zadbać o jego zakończenie. Ja skorzystałem z oferty profesjonalistów http://zakonczeniadoparapetow.pl/ - doskonały wybór, dzięki którym wykończone parapety dodają uroku w każdym pokoju. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2017, 06:46

każdy parapet może ulec zniszczeniu jeżeli przestaniemy o niego dbać, to taka złota zasada. Co do konkretnego materiału na parapet wewnętrzny, to tak na dobrą sprawę wszystko zależy od tego naszego budżetu oraz stylu, dla mnie osobiście bardzo dobrą opcją jest marmur.

www.Auroks.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2017, 19:06

Moim zdaniem dobrym materiałem na parapet jest terrazzo, czyli tzw. lastryko. Jego pielęgnacja nie jest skomplikowana i jest trwałym materiałem. Zajrzyj na tę stronę http://zagorski-terrazzo.pl/ z całą pewnością coś dla siebie znajdziesz.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2017, 11:15

Jeżeli chcecie zrobić parapety zewnętrzne to najlepszym materiałem jest ceramika. U mnie parapety ceramiczne zakładała firma www.parapety-zewnetrzne.pl i spisała się świetnie. Parapety dobrze wyglądają i są trwałe.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2017, 08:16

Polecam drewno lub jeżeli nas na to stać- marmurowy i granitowe parapety, które moim zdaniem będą się naprawdę pięknie prezentować.

www.Regem.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2018, 07:53

Najlepiej zapytać o to kogoś kto się na parapetach zna, chociażby w RES DOM z Placu Wolności 7 w Rzeszowie, mi doradzili dobrze pod względem wyboru parapetów, trzymają się super i dobrze wyglądają: www.res-dom.pl/parapety

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 450

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >