Jak zabezpieczyć instalację grzewczą i sanitarną?

« Powrót do artykułu: Jak zabezpieczyć instalację grzewczą i... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

3 września 2012, 20:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Pyton, chłopcze (bo facet z ciebie nie jest, za małe masz jaja), nie chciałbyś dostać tylu jobf3w co ja za moje kisokmy. Co do ostatnio wrzuconych szortf3w, to dostałem dwa komenty. Pierwszy koment był negatywny. Drugi był żartobliwie negatywny.Ponieważ są one b. stare, to dostały wpierdol już dawniej niektf3re z nich w 2006 roku, inne w 2007. Nikomu nie chciało bawić się w ciebie i powtarzać kolejny raz tych samych krytyk. Chociaż te, ktf3re ja dostałem, przynajmniej były wartościowe, bo treściwe.Przestań pierdolić, idź zaruchać. Bo ja nie jestem tu jakąś gwiazdą, ani się na nią nie kreuję, walnąłeś jakąś gafę drobną.Chyba, że wiem, kurwa, wiem. Byłeś na stoisku Dolnej Pf3łki z jakimś swoim komiksem i cię olałem? O to chodzi?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2022, 09:12

Zgadzam sie: good 0 bad

uważam aby zabezpieczyć instalację grzewczą i sanitarną należy zakupić odpowiednią wełnę mineralną do pokrycia polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz uszczelek kołków młotków gwoździ węży zraszaczy kosiarek siekier przecinaków sekatorów wiaderek i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 491

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >