Pyton, chłopcze (bo facet z ciebie nie jest, za małe masz jaja), nie chciałbyś dostać tylu jobf3w co ja za moje kisokmy. Co do ostatnio wrzuconych szortf3w, to dostałem dwa komenty. Pierwszy koment był negatywny. Drugi był żartobliwie negatywny.Ponieważ są one b. stare, to dostały wpierdol już dawniej niektf3re z nich w 2006 roku, inne w 2007. Nikomu nie chciało bawić się w ciebie i powtarzać kolejny raz tych samych krytyk. Chociaż te, ktf3re ja dostałem, przynajmniej były wartościowe, bo treściwe.Przestań pierdolić, idź zaruchać. Bo ja nie jestem tu jakąś gwiazdą, ani się na nią nie kreuję, walnąłeś jakąś gafę drobną.Chyba, że wiem, kurwa, wiem. Byłeś na stoisku Dolnej Pf3łki z jakimś swoim komiksem i cię olałem? O to chodzi?
Jak zabezpieczyć instalację grzewczą i sanitarną?
«
Powrót do artykułu: Jak zabezpieczyć instalację grzewczą i... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 397 Grupa: Budowa i re... Akurat tak się składa, że w kwestii wyboru dobrej i solidnej bramy garażowej możemy pomóc, zajmujemy się tym na co dzień, zobaczcie na Hemos.pl w razie pytań je...
- Listwa otwarta na remont Liczba postów: 9 Grupa: Budowa i re... No to super, że tak dbają o te nasze dane! Zawsze się zastanawiam, co te ciasteczka właściwie robią. Dobrze, że dają znać i tłumaczą, jak to zmienić w ustawieni...
- Nowoczesne projekty domów Liczba postów: 16 Grupa: Budowa i re... Jeżeli szukasz gotowych projektów nowoczesnych domów to polecam https://www.pro-arte.pl/ mają duży wybór z podziałem na domy murowane, szkieletowe, parterowe, z...
- Czysta woda w domu Liczba postów: 56 Grupa: Budowa i re... Zdecydowanie warto też rzucić okiem na wodę alkaiczną Polaris Ph, która dostępna jest w Biedronce. Ta woda jest bardzo wartościowa, ponieważ...
- Impregnat do drewna SUPI SAUNA BENACH PROTECTION Liczba postów: 284 Grupa: Budowa i re...