offline ![]() TomL doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Filip majster
![]() |
Ja się podpisuję pod postem wyżej. I mnie i żonie też specjalna powłoka ułatwia mycie wszelkich łazienkowych powierzchni i faktycznie są one dłużej błyszczące, nie osiada na nich tak kurz czy nie gromadzi się woda. Bardzo fajna sprawa, sam jak teraz coś oglądam do łazienki to patrzę czy ma maxi clean. |
| |
Reklamy Google |
Jak zadbać o czystość baterii umywalkowej?
«
Powrót do artykułu: Jak zadbać o czystość baterii... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak zaaranżować kuchnię w wiejsko sielskim klimaci... Liczba postów: 10 Grupa: Wnętrza Ten klimat ma w sobie coś naprawdę przytulnego i ciepłego. Zgadzam się, że naturalne materiały, takie jak drewno i kamień, są kluczowe dla stworzenia tego rodza...
- Czy odkurzacze pionowe sprzyjają w sprzątaniu? Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Mam w domu chyba każdy możliwy rodzaj odkurzaczy zwykły tradycyjny, pionowy, duży piorący ale żaden z nich nie umywa się do robota sprzątającego. Mam już drugie...
- Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 41 Grupa: Wnętrza Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi sklepu Domino - https://sklep.dominograbowski.pl/kategor ia-produktu/oswietlenie/ z n...
- Kontakt Simon - ekskluzywna linia włączników inspi... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza
- Kabina prysznicowa z brodzikiem - dlaczego ten wyb... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza To możesz jeszcze sprawdzić sobie kabiny prysznicowe z oferty Oltens u których znajdziesz sporo ciekawych opcji co do rozmiarów i też wariantów kolorystycznych....