Gość: milek23 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: sami992 praktykant |
Widzę, że teraz bardzo interesującą kwestią są kryptowaluty. Inwestując trzeba wiedzieć, jaki obecnie jest kurs bitcoina. Jakie narzędzia do sprawdzania kursu najlepiej się sprawdzają? Myślę, że takich informacji warto szukać na stronie https://nasto.pl/kurs-bitcoina-jakie-narzedzi a-do-sprawdzania . |
| |
Reklamy Google | |
Gość: adam22 praktykant |
|
| |
offline Bombaster22 praktykant
|
Mam kilku przyjaciół. Mieszkają teraz w Austrii. A teraz planują przenieść się do Norwegii, bliżej fiordów. Szukają wiosek, w których cywilizacja jest normalnie rozwinięta i gdzie nie ma zbyt wielu ludzi. I udaje im się zarabiać pieniądze nie tylko za pomocą różnych zawodów IT (projektowanie, układ, programowanie), ale także zarabiają na takich rzeczach jak Najlepsze Polskie Sloty gdzie udaje im się wygrywać nie okresowo, ale regularnie. |
| |
Gość: eryk222 praktykant |
|
| |
Reklamy Google |
Jak zainwestować pieniądze?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 327 Grupa: Trudne tema... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z instrumentami i akces...
- Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 272 Grupa: Trudne tema... Wolnostojące konstrukcje reklamowe oferują dużą powierzchnię, co pozwala na umieszczenie rozbudowanych reklam, które przyciągną uwagę. Konstrukcja reklamowa wol...
- Problem alkoholowy - jak walczyć? Liczba postów: 475 Grupa: Trudne tema... Ludzie piją różne produkty alkoholowe i ja to jestem w stanie zrozumieć, ale nie wiem na przykład, czy jagermeister czy jest zdrowy i czy jego picie nie sprawi,...
- Jak spędzasz swój wolny czas? Liczba postów: 151 Grupa: Trudne tema... Mi najlepiej w czasie wolnym wychodzi oglądanie filmów. Aby znaleźć ciekawe propozycje, korzystam ze strony https://cineman.cc/movies która oferuje szeroki wybó...
- Gry komputerowe Liczba postów: 116 Grupa: Trudne tema... Izinet specjalizuje się także w konfiguracji i optymalizacji sieci komputerowych, co jest istotne zarówno dla klientów indywidualnych, jak i firm. Dzięki profes...