![]() Gość: milek23 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: sami992 praktykant |
Widzę, że teraz bardzo interesującą kwestią są kryptowaluty. Inwestując trzeba wiedzieć, jaki obecnie jest kurs bitcoina. Jakie narzędzia do sprawdzania kursu najlepiej się sprawdzają? Myślę, że takich informacji warto szukać na stronie https://nasto.pl/kurs-bitcoina-jakie-narzedzi a-do-sprawdzania . |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: adam22 praktykant |
|
| |
offline ![]() Bombaster22 doświadczony
![]() |
Mam kilku przyjaciół. Mieszkają teraz w Austrii. A teraz planują przenieść się do Norwegii, bliżej fiordów. Szukają wiosek, w których cywilizacja jest normalnie rozwinięta i gdzie nie ma zbyt wielu ludzi. I udaje im się zarabiać pieniądze nie tylko za pomocą różnych zawodów IT (projektowanie, układ, programowanie), ale także zarabiają na takich rzeczach jak Najlepsze Polskie Sloty gdzie udaje im się wygrywać nie okresowo, ale regularnie. |
| |
![]() Gość: eryk222 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Bombaster22 doświadczony
![]() |
A także, jeśli mówimy o tym, jak możesz zarobić więcej
pieniędzy na hazardzie, znajduje się stwierdzenie, że
najlepiej jest grać i stawiać zakłady w legalnych
witrynach kasyn. |
| |
![]() Gość: Igoro praktykant |
|
|
Jak zainwestować pieniądze?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- jak transportować duze gabaryty Liczba postów: 26 Grupa: Trudne tema... Prowadzisz firmę transportową? TGZ oferuje świetne warunki ubezpieczenia dla samochodów dostawczych i ciężarowych https://tgz.katowice.pl/blog/ubezpieczen ie-tra...
- Gry komputerowe Liczba postów: 123 Grupa: Trudne tema... Cześć! Korzystam z Mostbet od kilku miesięcy i mogę rozwiać Twoje wątpliwości. Jeśli chodzi o bonus powitalny, jest to bardzo korzystna oferta, szczególnie dla....
- Jaki hosting wybrać? Liczba postów: 37 Grupa: Trudne tema... Siemka! Chciałbym stworzyć serwer Minecraft na modach, ale nie wiem, które paczki są najbardziej stabilne i warte uwagi. Zastanawiam się nad modami technicznymi...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 579 Grupa: Trudne tema... Hej wszystkim! Pracuję nad poprawą stanu zdrowia po kontuzji i rozważam zakup urządzenia vitafon do domowej rehabilitacji. Czy ktoś z Was korzystał z tego sprzę...
- Drukarnia Omega-Druk Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Drukarnia Omega-Druk - polecacie? Chciałabym zlecić wykonanie personalizowanych kart do gry z logo firmy jako gadżet reklamowy na targi promocyjne.