![]() Gość: milek23 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: sami992 praktykant |
Widzę, że teraz bardzo interesującą kwestią są kryptowaluty. Inwestując trzeba wiedzieć, jaki obecnie jest kurs bitcoina. Jakie narzędzia do sprawdzania kursu najlepiej się sprawdzają? Myślę, że takich informacji warto szukać na stronie https://nasto.pl/kurs-bitcoina-jakie-narzedzi a-do-sprawdzania . |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: adam22 praktykant |
|
| |
offline ![]() Bombaster22 doświadczony
![]() |
Mam kilku przyjaciół. Mieszkają teraz w Austrii. A teraz planują przenieść się do Norwegii, bliżej fiordów. Szukają wiosek, w których cywilizacja jest normalnie rozwinięta i gdzie nie ma zbyt wielu ludzi. I udaje im się zarabiać pieniądze nie tylko za pomocą różnych zawodów IT (projektowanie, układ, programowanie), ale także zarabiają na takich rzeczach jak Najlepsze Polskie Sloty gdzie udaje im się wygrywać nie okresowo, ale regularnie. |
| |
![]() Gość: eryk222 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Bombaster22 doświadczony
![]() |
A także, jeśli mówimy o tym, jak możesz zarobić więcej
pieniędzy na hazardzie, znajduje się stwierdzenie, że
najlepiej jest grać i stawiać zakłady w legalnych
witrynach kasyn. |
| |
![]() Gość: Igoro praktykant |
|
|
Jak zainwestować pieniądze?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Kursy i szkolenia dla dorosłych Liczba postów: 130 Grupa: Trudne tema... Ciągle zmieniają się przepisy prawa, pojawiają się nowe obowiązki, ale też większa odpowiedzialność za każdy błąd. Osoby zajmujące się kadrami powinny być zawsz...
- Firma transportowa Liczba postów: 100 Grupa: Trudne tema... Przeprowadzka potrafi być wymagającym doświadczeniem, więc w tej sprawie należy zaufać firmie, która podejdzie do tego zlecenia w pełni profesjonalnie. Sądzę, ż...
- Kontener magazynowy- warto? Liczba postów: 53 Grupa: Trudne tema... A jeśli szukasz praktycznego rozwiązania na tymczasowe stanowisko dla ochrony lub punktu kontrolnego, warto zainteresować się czymś takim jak kontener stróżówka...
- Jak przygotować się do przeprowadzki? Liczba postów: 57 Grupa: Trudne tema... Jeżeli jesteśmy w temacie transportu to polecam wybrać dobrą firmę, która oferuje właśnie usługi transportowe. Ja w zeszłym roku korzystałem z pomocy firmy z M...
- auto firmowe Liczba postów: 102 Grupa: Trudne tema... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić usługi, z których sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem samochodu, to polec...